Ce sacrificii face Anamaria Prodan pentru noua relație: "Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil"

Data publicării:

Anul care a trecut a fost un an greu pentru Anamaria Prodan. Divorțul de cel pe care îl numea „Soarele” ei, Laurențiu Reghecampf, procesele în care cei doi se judecă, agresiunile și vorbele grele strigate prin presă sunt doar câteva dintre provocările pe care a trebuit să le gestioneze impresara. Însă, de curând aceasta s-a afișat în lume, cu un look nou și cu vești bune despre viața sa.

 

Prezentă la premiera filmului “Haita de acțiune”, Anamaria a afișat un look de puștoaică, cântărind doar 56 de kilograme, adică fix cât avea atunci când l-a cunoscut pe fostul ei soț.

"M-am consumat, dar bine că a trecut acum!"

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum!

Mi-am dorit să ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat frumoasă impresara, conform Click.

"Noul iubit nu vreau să-l arăt"

Dar, se pare că noul look a venit și cu un nou iubit pentru fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Sătulă să își etaleze viața în public, prin tabloide și reality show-uri, Anamaria a ales de această dată o abordare nouă, în ceea ce priveste viața ei personală, și anume discreția.

„Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbește. Despre iubitul meu. Despre viața mea. Dacă mă iubesc sau urăsc la fel.

Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau să trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viața mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc și pentru asta mulțumesc și în culcare și în sculare”, a declarat ea, conform aceleiași surse.

"Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil"

Întrebată care sunt, totuși, cauzele acestei schimbări radicale de look, agenta FIFA, a mărturisit că, totuși, și noul și misteriosul iubit are un aport important:

„Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu”, a declarat această conform ego.ro.

Rețeta ei de slăbire este, în schimb, una simplă și nu o ține secretă:

„Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah care a venit cu mine în seară asta (nr. la premieră filmului Haită de acțiune), cu cealaltă, și cu bebele meu, să-i văd mari și fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine”, a mărturisit această, conform aceleiași surse.

"Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect"

Și cum dragostea aduce cu ea liniște și fericire și vechile probleme, pe care le-a avut cu fostul soț nu mai par a fi la fel de importante pentru ea, focusul fiind pe prezent și ceea ce trăiește acum:

„Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Sperăm că fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și să închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut că judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată”, a replicat impresara, conform Click.

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel