Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre relația cu Laurențiu Reghecampf. Ce se întâmplă în căsnicia celor doi: „Ne mai şi certăm”

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a făcut noi declarații cu privire la căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf.

După ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul dintre el și Anamaria Prodan, impresara vrea să le demonstreze tuturor că lucrurile stau cu totul diferit. Aceasta a declarat în repetate rânduri că soțul ei doar a glumit și nu ezită să îi facă declarații de dragoste, ori de câte ori are ocazia.

Recent, Anamaria Prodan a făcut noi mărturisiri cu privire la căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a precizat că divorțul nu este luat în calcul de către ea, chiar dacă mai există și certuri în cuplu. Cât despre presupusele amante ale lui Laurențiu Reghecampf, vedeta a sărit în apărarea soțului ei.

„Bine că nu are prezenţe masculine! Cred că nici atunci nu ar fi o problemă. Ana Maria Prodan n-o sa divorţeze. Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matriţa bărbatului perfect. Soţul meu este la muncă, în momentul ăsta, nici măcar nu e în România. Ne mai şi certăm, că nu suntem din porţelan. Eu sunt mai vulcanică. Soarta (n.r. – cine o poate despărţi de Reghecampf) El este soarele familiei, este ceva unic” a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

 

De asemenea, Anamaria Prodan a ținut să își spună părerea despre femeile care i-ar fi dat târcoale lui Laurențiu Reghecampf.

„Adică dragostea pe care el o afişează şi o are fata de noi. Domnişoarele care sunt de genul ăsta au anumite poziţii, în general, sub masă. Alte femei stau la masă. Dacă eu mă pretez să mă duc să bat orice domnişoara siliconată, nesiliconată, înseamnă că eu am decăzut. E foarte greu dacă trăieşti o viaţă sub masă să vrei să stai dintr-o dată la masă”, a mai spus impresara pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel