Anamaria Prodan, noi declarații împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce acuzații îi aduce impresara în plin proces de divorț?

Laurențiu Reghecampf a șocat lumea showbiz-ului după ce a anunțat oficial divorțul de Anamaria Prodan. Ce spune Gigi Becali despre despărțirea celor doi?


Laurențiu Reghecampf a confirmat despățirea de Anamaria Prodan și a declarat pentru CANCAN.RO că a depus actele de divorț, după ce în spațiul public au apărut zvonuri cum că ar deveni tată pentru a treia oară. 


Chiar dacă timp de câteva luni bune Anamaria Prodan a încercat să îi ia apărarea soțului ei și să nege toate zvonurile apărute în presă, acum totul s-a schimbat radical. Impresara îi aduce noi acuzații soțului ei, în ceea ce îl privește pe fiul lor, Bebeto. 


Anamaria Prodan spune că cel mic suferă foarte mult și nu acceptă ideea că părinții lui vor divorța. Impresara spune că este preocupată acum de fiul ei și de fericirea lui. Vedeta îl acuză pe soțul ei că nu a venit decât 10 minute în ultimele 8 luni pentru a-și vedea fiul. 


„În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Laurențiu Reghecampf Jr, mesaj tranșant pentru tatăl lui 


Imediat după ce Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan, Bebeto a postat un mesaj dur pe pagina lui de Instagram. 


„Ai murit pentru mine, forever”, este mesajul care apărea pe pagina lui Bebeto. 


A doua zi, acesta a șters mesajul și a spus că pagina lui de Instagram a fost spartă, iar mesajul de mai sus nu a fost scris de el. 


„Contul mi-a fost spart în această noapte, nimic din ce s-a scris nu e adevărat, nu e de la mine. Mi-am recuperat contul”, a mai scris acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel