Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Ce mărturisiri a făcut impresara: ''Este vorba de alegeri”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa instagram

Anamaria Prodan continuă acuzațiile la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi nu mai comunică deloc.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Impresara a declarat că este dezamăgită de faptul că antrenorul nu mai comunică deloc cu copiii săi. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a mărturisit că, deși nu se aștepta ca soțul ei să facă asemenea alegeri, îi respectă deciziile.

''El a decis să meargă pe drumul lui. Este decizia lui, noi o respectăm. Nu ne mai caută, nu mai are nicio legătură cu copii. Probabil în ani își va da seama și va veni să-i vadă. Așa trebuia să se termine o căsnicie care a fost atât de frumoasă, cu niște condiții normale. Este vorba de alegeri în viața, oamenii evoluează, alții involuează. Copiii mei au înțeles că tatăl lor a involuat și atunci trebuie să-l lăsăm pe drumul lui'', a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

 

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf

 

Recent, Rebecca, fiica Anamariei Prodan l-a pus la zid pe Laurențiu Reghecampf. Tânăra a declarat că speră ca antrenorul să își dea seama de greșelile pe care le-a făcut și să nu își strice viața mai mult decât a făcut-o deja.

„Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce ne-am obișnuit. Din ceea ce a construit, ceea ce s-a străduit să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează pentru că a fost soarele acestei familii. Mama a fost și rămâne numărul unu. El este creierul acestei familii. În viață, dacă iei decizii stupide, poți suferi. Ne rugăm pentru el să nu se destrame complet.

Sperăm că într-o zi va înțelege că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun. Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza iubitului tău, este greu să ții pasul cu cerințele vieții și ale muncii. Păcat ce a făcut. Vom continua mândri de tot ce am construit împreună cu frații mei.

Vom continua munca familiei mele. O femeie găsită pe parcurs este temporară și duce la distrugerea și distrugerea unei persoane care nu știe cum să păstreze calea cea bună în viață. Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a dat mama. Când vom juca unul împotriva celuilalt? Lasă cel mai bun să câștige. Sper să aibă un loc de muncă până atunci. Îi doresc mult noroc și toate cele bune.”, a spus Rebecca pentruTransfery.info, potrivit realitateasportiva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel