Anamaria Prodan, motivul pentru care a acceptat să pozeze goală: „Pe atunci eram sculptată. Atunci eram de leșinai”

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care a acceptat să pozeze în Playboy. Ce a avut de câștigat sexy-impresara?

Anamaria Prodan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta se bucură de un succes imens în lumea fotbalului și duce o viață la care mulți doar visează. Chiar dacă în ultimele luni aceasta a trecut prin clipe grele din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf, sexy-impresara găsește puterea de a merge mai departe și se bucură în continuare de reușitele pe plan profesional. 


Invitată în podcastul „La Mijloc”, Anamaria Prodan a dezvăluit amănunte mai puțin cunoscute de la începutul carierei ei, dar și cum a reușit să ajungă una dintre cele mai de succes femei din România. 


Anamaria Prodan a vorbit și despre experiența ei cu revista Playboy, în care a acceptat să pozeze goală. Aceasta a dezvăluit că a privit acel proiect ca pe o oportunitate de a deveni și mai cunoscută. 


„Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas. Playboy… am știut de ce… de ce… dar de ce. Toată lumea: ,,Dar n-ai nevoie'. Ba da. Pentru că eu știu clar că în momentul în care apar în Playboy, semnez tot ce vreau. Ca jucători”, a mărturisit Anamaria Prodan în podcastul găzduit de Codin Maticiuc.


Sexy-impresara spune că datorită acelor fotografii incendiare a câștigat multe contracte cu fotbaliști renumiți. 


„După ce am pozat în Playboy, eu am semnat tot, tot ce avea Echipa Națională, Mircea Rednic antrenor, Andone antrenor, tot. Arătam de leșinai atunci. Eram în sală toată ziua, când am venit în România, venisem din America, frumos. Am zis: Ia să văd ce fac eu acum aici. Pe atunci eram sculptată. Atunci eram de leșinai. Pe atunci eram fiță. Cine mai era ca mine? Îți trebuia și atitudine ca să porți părul așa”, a mai povestit ea.


Anamaria Prodan îi interzicea lui Laurențiu Reghecampf să aibă conturi pe rețelele de socializare: „Păi ce fel de bărbat ești”


Sexy-impresara a recunoscut că nu îi permitea soțului ei să își facă conturi pe rețelele de socializare. Drep urmare, imediat după despărțire, acesta și-a făcut cont de Instagram, unde postează destul de des, chiar și fotografii cu copiii lui. 


Anamaria Prodan a explicat motivul pentru care fostul ei soț nu avea voie să petreacă timp pe rețelele de socializare. 


”Cică cine e ăsta, mă, ăsta de opt ani de zile îi dădea ăleia bani, îi deschidea ăleia salon. Păi ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu? Păi tu trebuia să fii intangibil, tu trebuia să fii cum te-am zugrăvit eu, matrița bărbatului perfect. Că dacă nu îți făceam imaginea asta, nu dădea nimeni doi lei pe tine”, a spus Anamaria Prodan pe Youtube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel