Anamaria Prodan, mesaj UMILITOR pentru REGHECAMPF de Valentine's Day: De morți numai de bine

Data publicării:
Sursa Foto Instagram/ Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursa Foto Instagram/ Anamaria Prodan

Anamaria Prodan l-a umilit pe Laurențiu Reghecampf chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ce mesaj i-a transmis impresara fostului ei partener de viață?

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj tranșant lui Laurențiu Reghecampf chiar de Ziua Îndrăgostiților. Vedeta i-a aruncat cuvinte grele fostului ei partener de viață. Cei doi se află în plin proces de divorț la 15 ani de când și-au jurat iubire veșnică, iar antrenorul și-a găsit deja fericirea în brațele amantei sale, Corina Caciuc, care îl va face tătic pentru a treia oară în primăvara acestui an. 


,,Eu și copiii suntem fericiți și liniștiți. Nu facem altceva decât să zâmbim amar când vine vorba de fostul foț. Este mult prea jos. În familia în care am crescut eu nu am auzit de prostituție sau asemenea nenorociri. Nici nu am crezut vreodată la cât am râs de aceste fete de oraș, ieftine, că Reghecampf va decădea în asemenea hal. Dar de morți numai de bine!", a declarat Anamaria Prodan, pentru click.


Anamaria Prodan, MESAJ de Valentine's Day pe Instagram


,,Mai toată lumea știe să iubească, însă puțini sunt cei care știu cum să rămână îndrăgostiți toată viața de aceeași persoană", a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram.


Anamaria Prodan vrea cutodia totala fiului ei, Bebeto: „Va fi decăzut din drepturile părintești”


Anamaria Prodan vrea să obţină custodia totală a lui Laurenţiu junior, fiul de 14 ani al celor doi, iar antrenorul să îi plătească pensie alimentară, care se va ridica la suna de 5.000 de euro lunar.

 

“Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor. Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf (antrenorul fiind plătit, susține impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova, n. red.), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel