Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru Laurențiu Reghecampf: „Va repara totul în fața copiilor lui”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a aflat de idila dintre Kamara și Corina Caciuc. 

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emoționant lui Laurențiu Reghecampf, după ce în presă au apărut informații despre idila dintre Kamara și Corina Caciuc. 


În imaginile care au circulat pe internet, Kamara apare alături de Corina Caciuc. Fotografiile sunt realizate cu mulți ani în urmă, înainte ca actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni, iar Kamara era necăsătorit. Contactat pentru a da informații despre idila cu Corina Caciuc, artistul a spus că nu vrea să se bage în casa nimănui. 


”Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, ne-a mărturisit artistul Kamara de la Alb-Negru, în exclusivitate pentru Impact.ro.


Anamaria Prodan a avut și ea un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara susține că antrenorul își va da seama de „greșelile” făcute și va reveni la copii pentru a le cere iertare. 


Vedeta spune că atât ea, cât și copiii lor își vor susține în continuarea tatăl și îl vom sprijini pentru „a se ridica”. 


„Noi, familia, îl vom ajuta pe Laurențiu întotdeauna să se ridice. Ne pare foarte rău că a căzut în această capcană cumplită pentru cariera și imaginea lui, dar cine a făcut nemernicia asta o să plătească cu siguranță.


Laurențiu nu va lăsa nimic neplătit în viața lui. Suntem siguri că atunci când va vedea în ce a fost atras și cât de penibilă este situația lui, va repara totul în fața copiilor lui. Îi urăm multă putere să poată să își revină și să înțeleagă că această lume în care zace azi nu este lumea lui. Este un om minunat care a greșit teribil și care nu o să stea în genunchi foarte mult timp. Cu siguranță se va ridica mult mai puternic, îi urăm noroc”, este mesajul pe care Anamaria Prodan l-a scris pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel