Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf, de ziua de naștere: „Sunt mândră de tine”

Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, sursa instagram

Anamaria Prodan a transmis un mesaj emoționant pentru Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în culmea fericirii și asta pentru că Luca, fiul antrenorului a împlinit frumoasa vârstă de 19 ani. Cei doi sunt extrem de atașați de copiii lor, motiv pentru care ar face orice ca să-i vadă fericiți.

Cu ocazia acestui eveniment important din viața lor, Anamaria Prodan și soțul ei nu au stat pe gânduri și i-au făcut o surpriză de senzație de ziua fiului lor. Recent, sexy impresara a postat mai multe fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare cu momente surprinse la ziua de naștere a lui Luca.  Anamaria Prodan și Laurențiu Regheamp l-au surprins pe acesta cu un cadou spectaculos și i-au cântat cu toții „la mulți ani”. Vizibil emoționat, Luca și-a luat părinții în brațe și le-a mulțumit pentru surprinză.

Anamaria Prodan i-a transmis lui Luca și un mesaj emoționant cu această ocazie specială. Vedeta a mărturisit că este tare mândră de el și că se bucură că a moștenit de la tatăl său tot ce este mai bun.

„La mulți ani, iubitul meu, baiat frumos, cuminte și deștept.  Îți multumesc pentru toți acești ani de vis in care ai fost langa noi. Sunt mândra de tine și te admir zilnic pentru faptul ca ai crescut superb, ca ai ajuns azi un bărbat de toată isprava, cu un caracter de vis, cu o voința de fier, cu o forța și o ambitie de a ajunge numărul 1 pe care ai moștenit-o de la superbul tău tata. Alături de cei 3 frați ai tai ești mândria acestei familii / Te iubim, Luca! La mulți ani, băiatul meu super”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel