Anamaria Prodan: Mai bine te duci pe străzi de nebun, iei 3 job-uri, dar nu iei nimic ce este al copiilor tăi

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan
Descriere foto: Anamaria Prodan

Într-o intervenție live de la vila din Snagov, în ediția de ieri a emisiunii „Exclusiv VIP”, Anamaria Prodan i-a relatat lui Cristi Brancu ce s-a intamplat cu ski jet-ul și care sunt întrebările ei legate de situația actuală în care se află Laurențiu Reghecampf. 

„Am dus ski jet-ul la reparat și m-am pomenit cu telefon, să vin că a venit poliția. Am declarat că nu l-a furat nimeni, l-am dus la reparat. Tot ce avem noi e jumate-jumate, așa e firesc. Laur a uitat că am muncit și eu. A uitat și le vrea pe toate… Eu nu am permis, nu mă dau cu ski jet-ul, nu mă interesează, dar copiii… De ce ai vrea să iei ski jet-ul ? (…) Tu, ca tată, ca bărbat… Mai bine te duci pe străzi de nebun, iei 3 job-uri, dar nu iei nimic ce este al copiilor tăi. (…) Crede-mă că ieri stăteam și mă bucuram că pot să fac o curte superbă, abia așteptam să vină Bebe de la recuperare, să vadă. Și m-a vazut pe net, la poliție dând declarații că n-a furat nimeni ski jet-ul. Mi se pare că e din ce în ce mai rău ceea ce se întâmplă. (…) E comentator la un post de televiziune. I-am zis: «Nu te face de râs! Încearcă să devii comentator, încearcă să faci ceva. Lasă-ne, că am înnebunit !» (…) Are un anturaj gen Gabi Oprea. Vin pe lac, se plimbă : «ah ! Vezi că a mai pus Prodanca un plamier.» Gândește-te un anturaj cu Dan Tocaci, domnul Hidec, Gabi Oprea… Am și zis: puneți numele lui Gabi Oprea și vedeți mafia pariurilor, etc. 

 

Ne-am intrebat cum de a ajuns în această situație, cum de a permis acestor oameni menționați să fie în continuare lângă el. Cum a ajuns el să fie executat silit ? Nu am auzit până acum ca mare antrenor să fie executat silit. Când era lângă mine, nu a existat. Nu am înțeles niciodată cum a ajuns așa într-un timp foarte scurt. 

 

Mihai Rotaru gestionează 50% partea lui. 50% din tot ce are e cu poprire. De ce să ajungi așa ? De ce să nu poți să îți vezi copilul 3 ani ? OK, ai mințit foarte mult că Anamaria obstrucționează, că nu îl lasă pe cel mic.. care are 16 ani. E bărbat! Dacă vrei să îl vezi, te duci la antrenament, la școală…” 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel