Anamaria Prodan: Mai bine te duci pe străzi de nebun, iei 3 job-uri, dar nu iei nimic ce este al copiilor tăi

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan
Descriere foto: Anamaria Prodan

Într-o intervenție live de la vila din Snagov, în ediția de ieri a emisiunii „Exclusiv VIP”, Anamaria Prodan i-a relatat lui Cristi Brancu ce s-a intamplat cu ski jet-ul și care sunt întrebările ei legate de situația actuală în care se află Laurențiu Reghecampf. 

„Am dus ski jet-ul la reparat și m-am pomenit cu telefon, să vin că a venit poliția. Am declarat că nu l-a furat nimeni, l-am dus la reparat. Tot ce avem noi e jumate-jumate, așa e firesc. Laur a uitat că am muncit și eu. A uitat și le vrea pe toate… Eu nu am permis, nu mă dau cu ski jet-ul, nu mă interesează, dar copiii… De ce ai vrea să iei ski jet-ul ? (…) Tu, ca tată, ca bărbat… Mai bine te duci pe străzi de nebun, iei 3 job-uri, dar nu iei nimic ce este al copiilor tăi. (…) Crede-mă că ieri stăteam și mă bucuram că pot să fac o curte superbă, abia așteptam să vină Bebe de la recuperare, să vadă. Și m-a vazut pe net, la poliție dând declarații că n-a furat nimeni ski jet-ul. Mi se pare că e din ce în ce mai rău ceea ce se întâmplă. (…) E comentator la un post de televiziune. I-am zis: «Nu te face de râs! Încearcă să devii comentator, încearcă să faci ceva. Lasă-ne, că am înnebunit !» (…) Are un anturaj gen Gabi Oprea. Vin pe lac, se plimbă : «ah ! Vezi că a mai pus Prodanca un plamier.» Gândește-te un anturaj cu Dan Tocaci, domnul Hidec, Gabi Oprea… Am și zis: puneți numele lui Gabi Oprea și vedeți mafia pariurilor, etc. 

 

Ne-am intrebat cum de a ajuns în această situație, cum de a permis acestor oameni menționați să fie în continuare lângă el. Cum a ajuns el să fie executat silit ? Nu am auzit până acum ca mare antrenor să fie executat silit. Când era lângă mine, nu a existat. Nu am înțeles niciodată cum a ajuns așa într-un timp foarte scurt. 

 

Mihai Rotaru gestionează 50% partea lui. 50% din tot ce are e cu poprire. De ce să ajungi așa ? De ce să nu poți să îți vezi copilul 3 ani ? OK, ai mințit foarte mult că Anamaria obstrucționează, că nu îl lasă pe cel mic.. care are 16 ani. E bărbat! Dacă vrei să îl vezi, te duci la antrenament, la școală…” 

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel