Anamaria Prodan primește încă o lovitură. Laurențiu Reghecampf i-a deschis impresarei un nou dosar

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan trebuie să se prezinte iar în instanță, după ce Laurențiu Reghecampf i-a deschis un nou dosar.

Anamaria Prodan a primit o nouă lovitură din partea soțului ei, Laurențiu Reghecampf, care i-a mai deschis încă un dosar. Impresara ironizează această situație, spunând faptul că se va muta la Buftea, pentru că are foarte multe procese la care trebuie să se prezinte. De data aceasta, Laurențiu Reghecampf are nemulțumiri legate de copilul pe care cei doi îl au împreună. Acesta a ajuns în instanță, pentru că-și dorește să-și vadă fiul mai des.

„O să mă mut la Buftea, că văd că îmi apar dosare peste dosare. Acum am 7. Din dosarele pe care mi le-a deschis, 3 sunt anulate de către avocatul meu, dar începem să ne obișnuim. Cu cât mai multe dosare, ne antrenăm și devenim mai buni. 

De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală... Refuză și atunci. E un nonsens. Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine, mă îmbrac din ce în ce mai frumos, deci am tot interesul să mă vadă lumea.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click.

"El de 2 ani nu participă cu aproape nimic în creșterea copilului"

Anamaria Prodan este foarte deranjată de această situație, pentru că, spune ea, soțul ei nu și-a exprimat dorința, în ultimul timp, de a-și mai vedea copilul. Ba mai mult, acesta nu a mai contribuit cu nimic în creșterea copiilor, lucru spus în repetate rânduri de impresară.

"Ne așteptăm la lucruri mai urâte. Îmi cere printr-o ordonanța președințială vizitarea minorului, în condițiile în care eu îl implor peste tot să nu își rupă definitiv legătura cu copilul. În aproape 2 ani, copilul a uitat cum arată, îl mai vede doar pe la televizor sau trei minute la opt luni. Decade și se face de râs din ce în ce mai rău. Dar eu o să fiu acolo să îl ridic când o să îi fie mai greu în viață, cum l-am ridicat toată viața. 

În plus, cel mai urât lucru, care mi se pare jenant pentru un bărbat și un părinte, este să ceară judecătorului să stabilească pensia alimentară, în condițiile în care el de 2 ani nu participă cu aproape nimic în creșterea copilului, cheltuielile casei. Îi este foarte frică de reacția copiilor, dacă se întâlnesc pe stradă nu o să fie ușor pentru el. De asta se și ascunde. El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul Revolut al minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

"Îl bate Caciuc, probabil"

Impresara pune toate aceste lucruri pe seama relației actuale, pentru că, tatăl copilului ei nu ar avea cum să se schimbe atât de radical. 

"Dar îl bate Caciuc, probabil. Este mânat să facă lucrurile astea, pentru că încă îmi doresc să cred că acest om nu are cum să se schimbe la 360 de grade. Dacă îi place jocul ăsta, opinia publică va afla și lucrurile pe care nu și-ar dori să le știe nimeni niciodată despre el." a mai spus impresara.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel