Anamaria Prodan le dă peste nas haterilor. Vedeta s-a filmat într-un costum de baie minuscul: „Ca să nu mai fie Photoshop” /VIDEO

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a vrut să le dovedească tuturor ce corp de zeiță are la cei 49 de ani ai săi. Cum s-a filmat vedeta în fața oglinzii?

Anamaria Prodan traversează o perioadă grea din viața ei din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf. Cei doi vor avea primul termen pe data de 7 februarie, dar sexy-impresara spune că nu îi va acorda antrenorului divorțul până când nu își va primi banii înapoi, pe care Reghe i-ar fi transferat fără știrea ei din contul familiei în cel al amantei. 


Anamaria Prodan a împlinit zilele trecute frumoasa vârstă de 49 de ani și arată senzațional. Sătulă de gurile rele care o acuză că și-ar edita fotografiile, Anamaria Prodan a vrut să le dea peste nas tuturor și s-a filmat într-un costum de baie minuscul în fața oglinzii. Sexy-impresara și-a etalat fizicul lucrat în sala de fitness și le-a arătat tuturor ce siluetă de zeiță are la cei 49 de ani ai ei. 


„Bine totul, da? Pot să mă duc așa la piscină, nu? Și costumul de baie nou. Oare pot să mă prezint și eu la 49 de ani așa la pișcină? Hai că sunt bine. Ia, cam așa. Ca să nu mai fie Photoshop, nu? Ce ziceți?!", a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)


Anamaria Prodan a făcut declarații șocante despre Laurențiu Reghecampf.


Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a povestit un episod șocant cu Laurențiu Reghecampf. Aceasta a povestit că soțul ei ar fi fost șantajat de amantă și și-ar fi cerut iertare în fața copiilor.  De asemenea, impresara susține că Laurențiu Reghecampf ar fi fost găsit de copilul său ascuns în casa amantei.


”Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Sa faci așa mizerie de ani si ani de zile e jenant. Reghecampf ? Bărbat ? Om? Demnitate ? Mândrie ? De unde? Vai de el! Să ajungi să plângi la picioarele copiilor sa te ierte … sa ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil. Sa plângi si să ne dai mesajele cu amanta că sa te iertam… sa ajungi sa ne povestesti ca ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi sa te umilească amanta peste tot e cumplit”, a spus pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel