Anamaria Prodan iubește din nou. Vedeta a spus TOT: ,,Îmi place foarte tare un bărbat, mă așteaptă până la divorț"

Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Anamaria Prodan, instagram
Descriere foto: sursa foto: Anamaria Prodan, instagram

Anamaria Prodan a recunoscut că iubește din nou, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în curs de divorț, după ce antrenorul și-a asumat relația cu Corina Caciuc, de la care așteaptă și un copil. După despărțirea de antrenor, impresara a recunoscut că este foarte fericită și că îi place foarte mult de un bărbat, care o așteaptă să termine divorțul de Laurențiu Reghecampf. Învitată în cadrul  podcast-ului ,, Fiță cu Adiță", Anamaria Prodan a mărturisit că a cunoscut un om foarte bogat din Emiratele Arabe și este fericită că în sfârșit a găsit un om care se ridică la standardele ei.

,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus", a spus Anamaria Prodan despre noua ei cucerire.

Anamaria Prodan: "Mă așteaptă să divorțez"

,Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.", a declarat Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan a fost dată în JUDECATĂ de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

În ultima perioadă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au aruncat cuvinte dure. Deși părea că lucrurile s-au mai liniștit, iată că divorțul dintre impresară și antrenor a luat o nouă întorsătură. Potrivit spynews.ro, Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan, însă momentan nu se știe care este motivul. Corina Caciuc nu s-a mai abținut de data aceasta, astfel că și-a acompaniat partenerul de viață în această decizie.  Se pare, totuși, că motivul ar fi faptul că Anamaria Prodan a adresat de nenumărate ori cuvinte dure la adresa celor doi, defăimându-le astfel imaginea, astfel că aceștia i-au cerut daune morale.

Impresara ar trebui să se prezinte pentru prima dată în fața judecătorilor pe data de 7 aprilie 2022.

Cum a reacționat Anamaria Prodan

După ce a aflat că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dat-o în judecată, Anamaria Prodan a avut și o primă reacție. Vedeta a mărturisit că avocatul ei se va ocupa de tot și că ea este prea ocupată ca să își bată capul cu această situație. 

'Am atâta treabă, crede-mă, că numai de asta nu-mi arde! Avocatul meu se ocupă de așa ceva. 'Pe mine și pe copii nu ne interesează nimic ce vine din partea lui Reghecampf. Singurul lucru pe care i l-am cerut (lui Laurențiu Reghecampf, n. red,), de un an încoace, a fost doar să meargă la antrenament, la școală, în cantonament ca să își vadă băiatul', a spus ea pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel