Anamaria Prodan își mai dorește un copil. Ce spune vedeta despre o viitoare sarcină: „Trebuie să lași o urmă”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a făcut declarații surprinzătoare despre o posibilă sarcină. Vedeta își mai dorește copii.

Anamaria Prodan a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă din cauza zvonurilor legat de un posibil divorț între ea și Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara și-a apărat mereu soțul și a susținut că acesta doar o glumit atunci când a afirmat că vor divorța. 


Anamaria Prodan este o familistă convinsă și nu și-ar vedea viața fără copiii ei și fără soțul ei. Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, vedeta spune că și-ar mai dori mult un copil, dar din păcate nu mai poate rămâne însărcinată. Anamaria Prodan se gândește serios să adopte un copil. 


„Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am ascultat sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine. Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. (…)


Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r.- să facă un copil), dar nu mai pot, gata.


Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet”, a declarat Anamaria Prodan realizat în emisiunea „Fiță cu Adiță”. 


Aceasta a avut și un sfat pentru toate tinerele. Anamaria Prodan spune că pentru o femeie este foarte important să fie independentă din punct de vedere financiar și să lase ceva în urma ei. 


„Știi ce le sfătuiesc pe fetele din ziua de azi? Să facă ceva în viață, că dacă stai întinsă în pat toată viața, poate păcălești un fraier, dar până la urmă se trezește.


Eu nu aș putea în viața asta să stau la mâna unui bărbat, să-i cer bani de tampoane. Mi se pare jenant să nu faci nimic. Trebuie să aibă o bază, o educație, ambiție, să-ți spună lumea pe nume. Trebuie să lași o urmă. Eu cred că în viața mea am lăsat o urmă adâncă”, a mai vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel