Anamaria Prodan își face planuri de NUNTĂ. Vedeta a dat vestea cea mare: Facem și nunta regală

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan se pregătește de nuntă. Aceasta a zis când ar putea avea loc marele eveniment.

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată, de când iubește din nou. Ba chiar mai mult, aceasta are planuri mari cu iubitul ei, care deține un rang foarte important în Dubai. Vedeta așteaptă cu nerăbdare pronunțarea oficială a divorțului, pentru a începe pregătirile pentru nunta regală.

"Eu sunt din familia regală în România, doar că nu sunt oficial. Pot să am chestia asta într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii să nu mai facă parte din această situație, după care facem și nunta regală.", a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a participat la un eveniment regal, în Dubai

Tot la brațul noului ei partener, impresara a participat la unul dintre cele mai importante evenimente care au loc în Dubai, organizat de Casa Regală. Anamaria Prodan s-a declarat a fi extrem de onorată, pentru statutul pe care a reușit să-l obțină în Emirate. 

"A fost superb. Este balul prinților și prințeselor de la Monaco, dar anul acesta a fost organizat în Dubai, din cauza covid-ului. De obicei, se ține la Monaco. A fost organizat de familia regală și de Grace Novel, care se ocupă de fundația prințului. Eu cunosc pe toată lumea din Dubai și din Emirate, în general. Am o relație extraordinară cu toți și cu cadrele regale și cu fiecare familie în parte. A fost somptuos, superb. Cei mai importanți soliști de operă au fost prezenți, a fost incredibil, a fost o grandoare extraordinară. Rar în viață participi la evenimente de genul ăsta și să ai și statutul acesta e onorant. Sunt onorată.", a mai dezvăluit ea.

"Pe mine mă fascinează mândria la un bărbat"

Anamaria Prodan a ținut să enumere, încă o dată, calitățile actualului ei partener. Nu doar faptul că este un bărbat din lumea afacerilor, a atras-o pe vedetă, ci și alt amănunt, de care este cucerită imediat.

"De fiecare dată când mergem pe yacht și facem bussiness, rămân uimită de câtă inteligență, sclipire. Pe mine mă fascinează mândria la un bărbat. Pentru mine, bărbatul care este mândru, puternic, om de afaceri, mă cucerește imediat.", a mai spus aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel