Anamaria Prodan îl execută silit pe Laurențiu Reghecampf. Ce a decis instanța de judecată

Data publicării:
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Instagram

Anamaria Prodan a răbufnit în procesul cu Laurențiu Reghecampf.

Procesurile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Recent, instanța de judecată a încuviințat executarea silită a lui Laurențiu Reghecampf, iar acesta are de achitat suma de 24.000 de euro.

„La începutul anului Laurențiu Reghecampf a depus o Ordonanță Președențială, prin care a cerut ca instanța să stabilescă o sumă fixă pentru pensia alimentară, dar și un program de vizitate a minorului Bebeto. Într-o primă fază, instanța a decis ca antrenorul să plătească o treime din veniturile lunare.

Ulterior, Laurențiu Reghecampf a făcut apel, iar instanța a redus pensia alimentară pentru juniorul Bebeto la doar 2.000 de euro lunar”, relatează Click!

Ce a decis instanța de judecată

„Admite cererea formulată de către BEJ NAGLICI MIHAI SERBAN, de încuviinţare a executării silite privind pe creditoarea REGHECAMPF ANAMARIA – IONELA şi pe debitorul REGHECAMPF LAURENTIU AURELIAN. Încuviinţează executarea silită, în toate modalităţile de executare prevăzute de lege, a titlului executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 9788/15.06.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 5703/94/2022, în vederea realizării drepturilor creditorului, pentru recuperarea creanţei rezultând din titlul executoriu, inclusiv a cheltuielilor de executare efectuate în dosarul de executare nr. 363/2022. Fără cale de atac”, se arată în decizia instanței judecătorești, publicată pe portaljust.ro.

Anamaria Prodan:  „Reghecampf a introdus această Ordonanță ca să-și prelungească singur agonia”

Anamaria Prodan a avut și ea o reacție, în urma deciziei luată de instanță. Impresara a declarat că Laurențiu Reghecampf nu a plătit pensie alimentară pentru fiul lor, Bebeto, timp de doi ani. 

„Reghecampf a introdus această Ordonanță ca să-și prelungească singur agonia, pentru că ea este temporară. Adevărata pensie alimentară se va stabili după pronunțarea procesului de divorț!

Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22 000 de mii.

El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!

Anamaria Prodan și nici familia eu nu au cerut pensie alimentară și nici program de vizitare. Dimpotrivă, Anamaria Prodan a cerut tatălui Laurențiu Reghecampf să-și viziteze non stop copilul, dacă vrea și dacă poate. Dacă nu vrea și nu poate, nu ne interesează, să fie la el acolo!probabil că o să-l ajutam noi când va ajunge pe străzi!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel