Anamaria Prodan îl desființează pe Laurențiu Reghecampf: "Nu a înțeles pe ce pantă periculoasă a intrat și derapează din ce în ce mai rău"

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa instagram

Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a dat de pământ cu antrenorul.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la cuțite. Dacă până acum impresara își apăra cu tărie soțul, acum Anamaria Prodan îl pune la zid cu fiecare ocazie. De data aceasta, impresara a răbufnit din nou pe rețelele de socializare și a transmis un mesaj usturător pentru Laurețiu Reghecampf și noua iubită, Corina Caciuc.

Vedeta îl acuză pe antrenor că nu îl mai interesează meseria și nici familia, care l-a ajutat să fie omul de astăzi, dar și un nume cunoscut în lumea fotbalului. Totodată, Anamaria Prodan a subliniat faptul că este amenințată de către Laurențiu Reghecampf, însă nu va lăsa lucrurile așa.

 

Săracul limba de aur :))). …plânge cu lacrimi de crocodil ca apar INFO si filme cu amanta Gura de aur.De pomina s a făcut limbuta de aur care se îndreaptă către o alta cariera …” căci poveștile de dragoste , se trăiesc in liniște ”cu muzica pe fundal ( exact cele petrecute cu kamara ). Va rog furnizați INFO lui limbuta de aur căci e supărat si nu înțelege cum de gura de aur a lui este muuult mai cunoscuta decât orice alta fata in oraș si mai ales mai cunoscuta decât este el (care cică nu este oricine )! Este supărat Limba de aur si pt faptul este strigat prin oraș “limba de aur” . Pt ca e iscusit la vorba. Oare este adevărat ca la Craiova este văzut numai prin cârciumi?Ne pare f rău de cum a ajuns. Super mediocru. O umbra a antrenorului pe care noi familia l am ajutat sa fie la un moment dat nr 1. Probabil datorită acestei vieți , acestor ședințe foto , acestor “paparazzi “si acestor articole nu mai are timp sa antreneze. Viața stresată ,eu știu.Ce sa mai zicem ?

HAI CRAIOVA !ROTARU face mătănii sa prindă play Off ul , REGHE se roagă sa mai facă un paparazzi cu amanta , amanta Gura de aur vrea încă un Pictorial le dau un sfat …sa l aducă si pe MOȘ CRĂCIUN între ei la poza căci Gura de aur o sa fie incantata FIECARE CU CE L DOARE NU?Doamne ajuta l sa își folosească căputul sa realizeze ca este pe fundul prăpastiei ca tata, ca bărbat , ca antrenor , ca orice. Amenințările in scris si vocal pe care le face … îl duc spre o alta zona pe care Reghe încă nu a simțit o, dar către care se îndreaptă cu pași fff iuți. Meseria se pare ca a uitat o si nu îl interesează , echipele pe unde a trecut in ultima perioada l au dat afara fără drept de apel ! Se pare ca încă nu a înțeles pe ce panta periculoasa a intrat si derapează din ce in ce mai rău ! Ne rugam pe el si îl sfătuim sa nu mai sune sa amenințe bărbații din oraș ,căci lumea știe “ povestea de dragoste dintre gurile de aur si limba de aur “ de ffff mulți ani. Aceste povesti ale lui limba de aur se reflecta azi pe plan profesional ! Tommy Neubert si Toni Petrea au știut de ce au plecat instant …. Ca sa facă performanța in fotbal, nu in altceva ., a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat și câteva fotgrafii cu Laurențiu Reghecampf, dar și o poză cu Corina Caciuc în timp ce se săruta cu Kamara.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel