Anamaria Prodan îl atacă pe Gigi Becali: "Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân”

Data publicării:
Sursa foto: Gigi Becali, prima reacție despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, colaj foto Spectacola/ instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gigi Becali, prima reacție despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, colaj foto Spectacola/ instagram

Anamaria Prodan îi aduce o nouă serie de acuzații fostului ei partener.

Anamaria  a făcut din nou o serie de declarații, cu privire la incidentul care a avut loc între ea și Laurențiu Reghecampf și care a șocat o țară întreagă. Vedeta nu se oprește din a-i aduce continuu noi acuzații antrenorului, pentru gestul făcut de acesta vineri seara. Mai mult, de această dată, impresara îi transmite pe această cale și un mesaj lui Gigi Becali, care i-a luat apărarea fostului ei soț.

"Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație", a declarat Anamaria Prodan, potrivit Antena3

Anamaria Prodan susține că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru

Mai mult, impresara spune că nu este prima dată când Laurențiu Reghecampf vine la vila sa și încearcă să o agreseze. Aceasta a dezvăluit faptul că astfel de antecedente s-au mai întâmplat și în trecut, în repetate rânduri, motiv pentru care de data aceasta și-a dorit să aibă o filmare, care să servească drept probă la secția de poliție. 

"Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe", a mai spus Anamaria Prodan, la  Antena 3.

Neftchi Baku, prima reacție după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Ce se va întâmpla cu antrenorul

„Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut cât a fost cu mine”

În continuare, vedeta susține faptul că fostul ei partener de viață s-a schimbat foarte mult de când formează o relație cu Corina Caciuc, de vină fiind anturajele nepotrivite. Chiar dacă impresara își dorește să scape de această situație neplăcută defintiv, Laurențiu Reghecampf ar fi cel care nu e de acord să semneze actele de divorț mai repede. 

"Ce ați văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj. Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau", a mai precizat ea.

Toate aceste declarații vin după ce vedeta i-a „declarat” pacea fostului ei partener, printr-o postare făcută pe rețelele de socializare. Se pare că atunci Anamaria Prodan și-a dat seama de amploarea pe care a luat-o scandalul în care cei doi au fost implicați, motiv pentru care le-a promis tuturor că de acum înainte toate lucrurile vor fi ținute private, departe de ochii publici. 

„Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot.

Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare. 

Gigi Becali, prima reacție despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Păi, ce să faci, tată?!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel