Anamaria Prodan, foc și pară. Pe cine vrea să dea în judecată vedeta: „Trebuie să plătească”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, sursa instagram

Chiar dacă s-a retras din atenția publicului pentru o perioadă de timp, Anamaria Prodan nu are de gând să dea înapoi în ceea ce privește războiul cu jucătorul Dennis Man. 

Anamaria Prodan se află în plin război cu Gigi Becali și Dennis Man. Vedeta este supărată că nu a fost implicată în transferul jucătorului la Parma, care s-a realizat pentru 13 milioane de euro. Aceasta este hotărâtă să îl dea în judecată pe Dennis Man pentru a-i cere daune morale. 


„Avocatii mei au totul pregatit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate”, a declarat vedeta.


Chiar dacă momentan se află în SUA pentru a se relaxa și pentru a sta departe de problemele din România, Anamaria neagă zvonurile cum că ar fi ajuns la o înțelegere cu Gigi Becali. 


„Ce împăcare, nici vorbă! Nu se pune problema, nu aș putea trece peste ceea ce mi-a facut un om caruia i-am fost mereu alături, mereu loială. Voi continua să lucrez cu aceiași jucători ca si până acum, nu s-a schimbat absolut nimic”, a adăugat Anamaria Prodan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel