Anamaria Prodan, foc și pară pe Becali: Unii ies în evidență prin pușcărie, alții prin circărie. Îl mănânc!

Data publicării:
Anamaria Prodan și Gigi Becali, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Anamaria Prodan și Gigi Becali, sursa instagram/ colaj foto

Anamaria Prodan a lansat un mesaj dur la adresa familiei Becali, supărată fiind, de această dată pe impresarul Ioan Becali. 

După ce a apărut informaţia că Ianis Stoica de la FCSB ar fi cerut rezilierea înţelegerii contractuale de impresariat sportiv cu Anamaria Prodan, agentul de jucători a reacţionat. Aceasta susține că nu se poate pune problema să-l piardă pe Ianis Stoica, iar informaţiile care au apărut în ultima vreme ar fi doar lucruri declarate pentru a se evidenţia anumite persoane din sportul românesc. 

 

”M-am săturat să dau replică tuturor maimuţelor care vorbesc prin presă. (...) Dacă Ianis Stoica sau orice alt jucător reprezentat de mine vrea să semneze cu orice manager de pe pământul ăsta, este liber să semneze, dar să nu uite că nu mai iert şi nu mai trec cu vederea absolut nimănui. Cine era Ianis Stoica dacă eu nu eram? Cine l-a dus pe Ianis Stoica în România din Germania de la copii? Cine l-a crescut pe Ianis Stoica ca pe copilul lui? Cine l-a ajutat pe Ianis Stoica şi familia? Cine l-a ajutat pe Pompiliu Stoica de-a lungul timpului? Păi, eu mai cred vreodată că mai sunt prieten cu Becali sau mai ştiu eu cine? S-a terminat. Din momentul ăsta, cine a greşit, a plătit.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel