Anamaria Prodan, făcută praf pentru stilul vestimentar: „Pare totul învechit, prăfuit”. Ce note i-au dat Iulia Albu și Ovidiu Buta

Data publicării:

Anamaria Prodan a fost luată în vizor de Poliția Modei.

Iulia Albu și Ovidiu Buta au analizat ținutele vedetelor, într-o nouă ediție a emisiunii Poliția Modei, de la Antena Stars. Criticii de modă nu au văzut cu ochi buni vestimentația aleasă de Anamaria Prodan pentru un eveniment. Mai mult, sexy impresara a primit un „diagnostic crunt” de la cei doi stiliști, care nu doar că au afirmat că nu este o ținută reușită, dar au descris și ca fiind o ținută prăfuită și învechită. 

 

„Este o lecție despre cât de mult distruge încălțămintea o ținută, dar și machiajul. Pare totul învechit, prăfuit, chiar dacă ea încearcă să vândă cu totul o altă imagine, în cazul de față, o cu totul altă încălțăminte ar fi ajutat-o mult mai mult. În plus, nu înțeleg chestia asta, dacă tot ai acest morman de bijuterii pe tine, de ce nu ai căuta opțiuni de a insera elegant aceste bijuterii în ținută”, a declarat Ovidiu Buta, în cadrul emisiunii, potrivit Spynews.


La rândul ei, Iulia Albu a criticat bijuteriile pe care Anamaria Prodan le poartă și spune că nu sunt genul de accesorii pe care le aleg milionarii.

 

„Mi se pare super discursul ei, mai ales în contextul în care știm cu toții cu arăta ea acum zece ani. Bijuteriile trebuiau să fie măcar într-o logică oarecare. Ea poartă tot timpul aceste bijuterii, la aproape orice și eu cred că statutul unei persoane, mai ales milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva. Nu este o ținută reușită!”, a precizat Iulia Albu.

 

Cum și-a descris Anamaria Prodan stilul vestimentar

„Nu am un stil vestimentar care să mă reprezinte. Eu mă îmbrac oricum, nu știu, și nu mă interesează cum e moda. Eu mă îmbrac cum îmi place mie și cum îmi stă mie bine. Eu dau tonul, nu copiez ținutele altora. Cel mai mult mă deranjează când cineva își cumpără ținuta din vitrină și nu este cu personalitate așa”, a dezvăluit vedeta pentru Poliția Modei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel