Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Mariana Pfeiffer: ”Niciodată n-am intervenit în relația cuiva!”

Data actualizării: | Data publicării:
Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, sursa instagram/ colaj foto

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri neștiute despre  Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Mariana Pfeiffer. Impresara susține că nu a intervenit în relația celor doi. 

Mariana Pfeiffer a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf mai bine de 13 ani de zile. Din iubirea celor doi au rezultat și doi copii, un băiat și o fetiță. Din nefericire, micuța s-a stins din viață.  Ulterior, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate astfel că au divorțat. 

După ce Anamaria Prodan a menționat de mai multe ori în declarațiile sale că nu și-a clădit fericirea și căsnicia cu Laurențiu Reghecampf pe nefericirea altor femei, acum fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf face noi dezvăluiri neașteptate despre impresară. Aceasta a declarat că lucrurile nu au stat niciodată așa, iar situația ar fi fost cu totul alta. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că nu a intervenit niciodată în relația cuiva, ba chiar s-a asigurat dacă mai există vreo șansă între cei doi. 

 

”Eu știu un singur lucru, că m-am reîntâlnit după 13 ani și mi-a zis că nu mai are nicio legătură cu soția lui. Când am hotărât amândoi să mergem mai depart l-am întrebat care e legătura care o are cu soția lui, a zis că nu are nicio legătură, că dorm în camere separate”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unui interviu.

 

Anamaria Prodan a declarat că a invitat-o pe Mariana Pfeiffer la masă și că a încercat să vadă dacă cei doi mai pot reprera relația. Atunci fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a asigurat-o pe impresară că nu mai există șanse de împăcare, iar ea să se cupleze cu antrenorul, fiind și însărcinată.

 

”Eu cu toatea astea, am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă și a sosit și el, am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repera relația. Eu eram un om liber fără soț la momentul respectiv. Niciodată n-am intervenit în relația cuiva, mi s-a spus că nu se mai poate repera nimic”, a mai spus impresara.

 

 

”Eu am fost omul care am biruit cu Mariana Reghecampf că ei doi nu își mai vorbeau, iar eu am fost omul care am hotărât că trebuie să trăiască și să aibă tot ce a avut și înainte”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan a spus că a ajutat-o pe Mariana Pfiffer și a încurajat-o să păstreze o relație bună cu Laurențiu Reghecampf.

 

”Eu am fost omul care am biruit cu Mariana Reghecampf că ei doi nu își mai vorbeau, iar eu am fost omul care am hotărât că trebuie să trăiască și să aibă tot ce a avut și înainte”, a mai spus Anamaria Prodan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel