Anamaria Prodan dezvăluie noi detalii despre DIVORȚ: Ne-am rugat în fiecare zi de el

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan a anunțat când va avea loc divorțul oficial.

Anamaria Prodan dezvăluie noi detalii despre celebrul divorț, care a fost subiectul de discuție, în ultimul timp, în toată presa. Procesul va avea loc mâine, spune impresara, care abia așteaptă să scape oficial de această căsnicie. Aceasta mai spune și că și-ar fi dorit să termine mai repede cu divorțul, la notar, dar Laurențiu Reghecampf nu a fost de acord.

„O să vin la divorț. Vreau să scap foarte repede, el nu dorește să divorțeze la notar, deși ne-am rugat în fiecare zi toată familia să mergem la notar să divorțăm, nu dorește. Pe data de 4 aprilie este procesul”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Impact.

"Când intra undeva cu mine se făcea liniște"

Mai mult, Anamaria Prodan își susține ideile pe care le-a tot repetat vis-a-vis de soțul ei. Aceasta spune că Laurențiu Reghecampf s-a bucurat de un anumit statut, doar datorită ei, statut pe care l-a pierdut odată cu despărțirea.

,,Am luptat tare mult să fac din Reghecampf exact bărbatul acela care atunci când intră undeva să se facă liniște și aia s-a și întâmplat cu el, când intra undeva cu mine se făcea liniște. Nu a putut să își mențină acest statut și acest dar pe care i l-am dat eu. Este un dar să poți să ridici oamenii și să îi duci pe calea cea bună”, a spus Anamaria Prodan.

"Se întâmplă în viață să ne întoarcem de unde am plecat"

Impresa spune că Reghecampf nu doar că nu și-a menținut statutul important în societate, ci a revenit de unde a plecat, chiar dacă drumul spre succes a fost foarte greu și merita să îl mențină.

„Eu am făcut asta pentru Laurențiu Reghecampf, nu a putut, asta este, se întâmplă în viață să ne întoarcem de unde am plecat. El s-a întors, din păcate. Păcat de anii și drumul greu pe care i-a parcurs, pentru că a muncit Laurențiu Reghecampf, enorm să ajungă unde a a ajuns alături de mine”, a mai menționat Anamaria Prodan.

 Laurențiu Reghecampf i-a deschis impresarei un nou dosar

Laurențiu Reghecampf a avut mai multe nemulțumiri legate de Anamaria Prodan, iar, de data aceasta, o cheamă în instanță pe soția sa,  pentru că-și dorește să-și vadă fiul mai des.

„O să mă mut la Buftea, că văd că îmi apar dosare peste dosare. Acum am 7. Din dosarele pe care mi le-a deschis, 3 sunt anulate de către avocatul meu, dar începem să ne obișnuim. Cu cât mai multe dosare, ne antrenăm și devenim mai buni. 

De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală... Refuză și atunci. E un nonsens. Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine, mă îmbrac din ce în ce mai frumos, deci am tot interesul să mă vadă lumea.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel