Anamaria Prodan, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru carieră. Ce ar schimba impresara dacă ar lua totul de la zero

Data publicării:
Anamaria Prodan, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, foto Instagram

Anamaria Prodan a vorbit despre succes și sacrificiile pe care le-a făcut în viață. 

Anamaria Prodan este un exemplu pentru multe femei din România. Aceasta a reușit mereu să se împartă între familie și carieră. Sexy-impresara se bucură de un succes imens, dar pentru asta spune că a muncit enorm și de multe ori nu a avut timp de vacanțe sau de relaxare. 


Anamaria Prodan a vorbit despre sacrificiile succesului și lucrurile pe care le-ar schimba din trecut. Impresara spune că ar fi mult mai atentă la prietenii din jur. 


„Nu am avut vacanțe, am muncit non stop, însă nu aș schimbă nimic, doar aș renunță la unele prietenii. Oamenii sunt răi, prietenie înseamnă să fii mereu acolo la orice ora din zi și din noapte”, a mărturisit Anamaria Prodan la Antena Stars. 


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au traversat cea mai grea perioadă din viața lor, după ce antrenorul a anunțat că vor divorța. De atunci au apărut mai multe zvonuri privind presupusele escapade amoroase ale antrenorului. 


Cu toate astea, impresara s-a văzut nevoită să infirme de multe ori aceste bârfe și de a-și apăra partenerul de viață. Recent, Anmaria Prodan a declarat că va lupta cu toate forțele pentru a-și apăra familia și soțul și că nu are de gând să mai vorbească despre acest subiect.


„Nu mai vorbesc de familia mea. Nu cred că este problema cuiva. Sunt foarte mulți neaveniți care se bagă cu bocancii, nu verifică, numai răutăți.


Eu cred că e mai bine în momentul asta ca familia mea să stea departe de toată nebunia asta. Iar dacă cineva îndrăznește vreodată… Eu sunt omul care luptă cu toată forța. Fizică, intelectuală. Dacă intră cineva pe mâna mea… E problemă dacă cineva îmi jignește soțul sau copiii”, a declarat Anamaria Prodan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel