Anamaria Prodan, despre relația cu fostul soț, Tibi Dumitrescu. Cum se înțeleg cei doi: ''Este sufletul meu”

Data publicării:
Anamaria Prodan, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, foto Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit care este relația dintre ea și fostul ei soț, Tibi Dumitrescu. 

În cadrul unui podcast al lui Codin Maticiuc și Cosmina Natanticu, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri inedite despre fostul soț, Tibi Dumitrescu. Cei doi au divorțat în urmă cu 15 ani de comun acord. Aceștia s-au căsătorit în anul 1998 si au împreună două fiice,  Rebecca și Sarah. Deși drumurile lor s-au separat, Anamaria Prodan a declarat că au rămas în relații bune. Totodată, impresara a mărturisit că actuala soție a fostului soț îi este una dintre cele mai bune prietene. 

„Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul lui Codin Maticiuc.

 

Anamaria Prodan, adevărul despre relația pe care o are cu Dan Alexa

 

Anamaria Prodan a fost pe prima pagină a ziarelor în urmă cu mai mulți ani, din cauza unui incident cu Dan Alexa. Cei doi au fost surprinși de camerele de filmat în timp ce se certau, iar impresara l-a pălmuit pe acesta. ajoritatea oamenilor au presupus la acea vreme că între cei doi ar exista o idilă. Dan Alexa, dar și Anamaria au negat acele zvonuri. Chiar dacă a trecut ceva timp de atunci, iată că acel incident o urmărește pe vedetă, care se simte exasperată de cei care nu înțeleg că nu a fost vorba despre nicio poveste de iubire între ea și Dan Alexa. 


Invitată pentru a doua oară în podcastul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a vorbit despre acest subiect intens mediatizat. 


„Dacă îmi zici de Dan Alexa mă dau cu capul de masă. Băi, îl iubesc pe Alexa. Îl iubesc pe Dan Alexa, cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. Voi știți cum a apărut nebunia asta? Hai că îți spun eu direct. Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați și atunci acest gen de hateri care nu au cum să ajungă la degetul meu mic, zic doar atât: ești c***ă. Eu sunt o fire vulcanică. Eu și între prietenii mei, dacă ceva nu îmi convine, eu sar la bătaie.


Așa am fost dintotdeauna. Dacă îți explic și știu că nu bat câmpii și tu tot te încăpățânezi și nu înțelegi, îți dau un pumn sau o palmă. Depinde cum te prind. Eu în viața mea am bătut, am lovit multă lume, nu Dan Alexa. Singurul pe care nu l-am lovit a fost bărbatul meu. Eu cu Reghecampf niciodată nu am avut scandaluri cu bătăi”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel