Anamaria Prodan, dependentă de jocurile de noroc. Impresara a pierdut o casă, dar și sume colosale de bani: "Mi-a plăcut viața de noapte"

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri inedite din viața sa. Impresara a mărturisit că a fost dependentă de jocurile de noroc și a pierdut sume colosale de bani, dar și o casă.

Frumoasa Anamaria Prodan este o femeie împlinită. Aceasta se poate bucura de o familie minunată și de o carieră de succes. Vedeta este un exemplu pentru multe femei, deoarece a reușit să își împartă viața între carieră și familie. Chiar dacă a împlinit vârsta de 48 de ani, Anamaria se poate lăuda cu o viață la care alții doar visează. 

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că faiomoasa impresară a avut un viciu care a costat-o scump. Mai exact, Anmaria Prodan a mărturisit faptul că a fost dependentă de jocurile de noroc, lucru care i-a adus multe pierderi financiare, dar locuința în care stătea. Soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că mama sa, Ionela Prodan a fost cea care i-a întins o mână de ajutor, doar că a avut parte de condiții stricte.

„Mi-au plăcut foarte mult jocurile de noroc, mi-a plăcut viața asta și am vrut să experimentez. Mi-a plăcut viața de noapte, mi-a plăcut să merg la cazino. Aveam foarte mulți bani și puteam să joc cât voiam eu. Atunci am pierdut şi casa. Atunci am vândut apartamentul ca să achit telefonul, că vorbeam la telefon foarte mult şi pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani…, a povestit Anamaria Prodan Reghecampf la Kanal D.

 

 

Soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că mama sa, Ionela Prodan a fost cea care i-a întins o mână de ajutor, doar că a avut parte de condiții stricte.

 

Exact atunci, când a fost foarte greu, maică-mea a fost atât de inteligentă încât mi-a zis: «OK, ţi-ai pierdut apartamentul? Stai pe stradă sau stai la mine în casă, dar după regulile mele. Ai pierdut toţi banii la cazino? Ghinion. Mănânci la mine, dar mănânci ce-ţi dau eu»„, a mai spus  Anamaria Prodan Reghecampf.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel