Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare după ce s-a vehiculat că amanta lui Reghe ar fi însărcinată: „O să fim nași”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan a făcut declarații șocante după ce au apărut zvonuri cum că Laurențiu Reghecampf ar deveni tată pentru a treia oară. 

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Sexy-impresara a oferit declarații uimitoare imediat după ce a aflat ce zvonuri circulă în spațiul public. Potrivit unor surse, citate de FANATIK, amanta lui Reghecampf ar fi însărcinată, iar antrenorul va deveni tată pentru a treia oară. 


Anamaria Prodan a oferit primele declarații despre acest subiect controversate chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță. În stilul caracteristic, impresara a glumit și a spus că ea și prietenul ei bun vor fi nașii acelui copil, dar afirmă că deocamdată nu este vorba despre niciun divorț. 


„Dacă e adevărat, o să divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Eu și Adi (n.r. Adrian Thiess) o să fim nași, dacă este așa”, a glumit Anamaria Prodan ăn emisiunea „La Măruță”. 


Anamaria Prodan susține că nu poate fi vorba despre un divorț și neagă afirmațiile făcute chiar de către soțul ei. 


„Noi nu divorțăm”, a spus impresara. 


Adrian Thiess este bun prieten cu Laurențiu Reghecampf dar și cu Anamaria Prodan. Ce spune acesta despre scandalul momentului din showbiz. Potrivit CANCAN.RO acesta va fi nașul celui de-al treilea copil al antrenorului. 


„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, a declarat Adrian Thiess pentru CANCAN.RO

 

Anamaria Prodan, acuzații împotriva lui Laurențiu Reghecampf

 

Anamaria Prodan spune că cel mic suferă foarte mult și nu acceptă ideea că părinții lui vor divorța. Impresara spune că este preocupată acum de fiul ei și de fericirea lui. Vedeta îl acuză pe soțul ei că nu a venit decât 10 minute în ultimele 8 luni pentru a-și vedea fiul. 


„În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel