Anamaria Prodan, declarații neașteptate, după ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul: ”Ți se pare că eu am bărbat de lăsat?”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, instagram

După ce Laurențiu Reghecampf a confirmat ieri divorțul de soția sa, Anamaria Prodan a făcut declarații neașteptate.

Lumea showbizului românesc a rămas șocată, după ce s-a aflat că Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf divorțează. Nimeni nu se aștepta la aceast lucru, mai ales că recent cei doi și-au reînnoit jurămintele.  Ei bine, după ce antrenorul a confirmat despărțirea de sexy impresară, Anamaria Prodan a făcut declarații bombă la X-tra Night Show, de pe Antena Stars.

Anamaria Prodan a declarat că nu are un bărbat de lăsat, mai ales că acesta îi face toate poftele. Mai mult decât atât, sexy-impresara l-a caracterizat pe Laurențiu Reghecampf ca fiind ”cel mai șmecher din Europa, din lume, ci nu din România”.

”Măi, eu am un bărbat prea smecher, care mă ține așa în mână îmi face toate poftele, ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua. Ți se pare că eu am bărbat de lăsat, eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume, nu din România. Am vrut să-i fac surpriză de 15 ani, am stabilit tot, am avut un prieten care nu avea ce să caute pe listă, dar întâmplarea a făcut că a scăpat pe listă și ne-a dat în primire și soțul a venit cu o zi înainte acasă și ne-a stricat planurile, n-am mai putut face cu aeroportul...i-am explicat că am vrut să fie surpriză, n-a mai fost, asta este, din punctul meu de vedere totul e perfect.”, a spus Anamaria Prodan pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

Tototdată, Anamaria Prodan a declarat că ea și soțul ei sunt un cuplu unic în lume și că alături de acesta a creat un adevărat imperiu, totul pentru copiii lor.

”Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antreprenor, toți la nivel internațional amândoi la nr 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii sunt incredibili, noi am creat un imperiu, normal fiind doi copii fără să ne ajute nimeni, e normal ca zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc, toți sunt cu bani...”, a mai declarat sexy impresara pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel