Anamaria Prodan, decizie RADICALĂ după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Totul de dragul fiului său: "Aici are amintiri urâte. A intrat în întuneric"

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Impresara s-a gândit numai la binele fiului său, Bebeto.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan se împarte între România și Dubai datorită afacerilor pe care le deține. Impresara locuia într-o casă de vis alături de familia ei. După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Emirate și s-a mutat definitiv în  România, pentru binele copiilor săi.

Vedeta a mărturisit că a luat această decizie la îndemnul fiului său, Bebeto, care nu vrea să mai locuiască în Emirate, acolo unde are numeroase amintiri alături de tatăl său.

”Tot! Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric. A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

 

Cu toate astea, Anamaria Prodan a precizat că se va mai întoarce în Dubai pentru afacerile pe care le are, însă va sta la hotel și ulterior se va întoarce în țară.

”Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă”, a mai spus ea pentru sursa citată.

 

Anamaria Prodan, dezvăluiri inedite despre un nou început amoros

 

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă delicată, după ce căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final. Antrenorul Universității Craiova și-a găsit fericirea în brațele Corinei Caciuc, cea care îl va face tătic pentru a treia oară, potrivit declarațiilor ei. Anamaria Prodan a încercat în ultimele luni să salveze căsnicia ei cu Reghe, dar toate eforturile au fost în zadar. Acum că a acceptat situația, sexy-impresara se gândește deja la cine va ocupa locul rămas liber după divorț. 


Anamaria Prodan este de părere că acel loc trebuie să îl ocupe doar o persoană care să merite cu adevărat și va fi mult mai selectivă în ceea ce privește partenerul ei de viață. 


”Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Romaniatv.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel