Anamaria Prodan dă de pământ cu divele care poartă genți FAKE: „Nu pot depăși un anumit nivel”

Data publicării:
Anamaria Prodan, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, foto Instagram

Anamaria Prodan se ia de așa zisele dive care poartă genți care imită branduri celebre și le recomandă să se ducă la muncă. 

Anamaria Prodan a avut o replică acidă la adresa fetelor de oraș care pretind că au un stil de viață luxos, însă defilează cu genți fake. Soția lui Laurențiu Reghecampf susține că un astfel de comportament este chiar jignitor și că persoanele care își doresc genți și haine de firmă trebuie să meargă să muncească pentru ele. 


„Eu cred că trebuie să muncești ca să îți permiți o astfel de geantă, trebuie să știi să o porți, să ai atitudinea adecvată să porți o astfel de geantă. Oamenii care își cumpără fake-uri nu pot depăși un anumit nivel”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii ei de pe Antena Stars.


Mai mult, sexy impresara afirmă că nu orice femeie își permite să își cumpere o geantă de lux și crede că multe dintre posesoarele accesoriilor de brand sunt femei de moravuri ușoare, care primesc cadouri de la diverși iubiți. 

„România, 99% din femeile astea poartă fake-uri. Mai ales astea pe care le iau o noapte și îți dau o geantă. Sunt unele care pun botul la așa ceva. E plină China, e plin și Dubai-ul de fake-uri, dacă vrei. Te duci și le iei cu 30 de dolari”, a mai adăugat Prodanca.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel