Anamaria Prodan, ATENȚIONĂRI pentru Laurențiu Reghecampf: „Alegerile iefine o să-l coste foarte scump”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan îl atenționează pe soțul ei prin intermediul avocaților. Ce îi cere sexy-impresara?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, asta după ce antrenorul și-a găsit fericirea în brațele unui femei mult mai tinere. Corina Caciuc este cea care i-a furat inima și care îl va face tătic pentru a treia oară. 

Anamaria Prodan a ajuns la limita răbdării în ceea ce privește divorțul de Laurențiu Reghecampf și face noi acuzații asupra antrenorului, în plus aceasta îl atenționează și spune că alegerile pe care le-a făcut îl vor costa scump. 


Chiar dacă în urmă cu câteva zile vedeta părea resemnată în ceea ce privește divorțul de antrenor, acum aduce noi acuzații, ba mai mult îi cere acestuia să termine tot ceea ce face în prezent, deoarece, spunea ea, nu vrea să facă parte din acest scandal.

 
Anamaria Prodan spune că nu poate înțelege cum soțul ei i-a jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, iar la o scurtă perioadă de timp a dispărut din viața ei și a copiilor. 


”Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars


Anamaria Prodan spune că nu comunică des cu soțul ei, dar i-a trimis atenționări prin intermediul avocaților și îi atrage atenția că aceste alegeri îl vom costa scump pe viitor. Sexy-impresara spune că acum nu există un conflict între ei, dar speră că lucrurile vor reveni la normal, iar Reghe va opri acest scandal mediatic. 


”Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avoacațiilor că dacă nu oprește această porcarie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.r vorbesc) , nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile iefine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea”, a mai spus sexy-impresara.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel