Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Victor Becali. Impresara fusese criticată pentru o poză trucată

Data publicării:
Facebook Anamaria Prodan Reghecampf
Descriere foto: Facebook Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan şi Victor Becali se atacă reciproc în presă. După ce impresara a trucat o fotografie de la prezentarea lui Nicolae Stanciu la FC Wuhan, Victor Becali a lansat mai multe ironii. Anamaria Prodan nu a rămas datoare. 

„Nu m-am gândit, dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată. Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dumneavostră din presă.

Cum spuneați dumneavoastră de Chivu, de Mutu, de Popescu, de Hagi, de Petrescu de toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest eram tot timpul cu ei.

N-am prea făcut poze cu ei, doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce… Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale”, a spus Victor Becali, la Radio Sport Total.

"Dacă îi vin avocaţii pe cap, vinde şi ultima proprietate"

 

„Victor Becali a prins grai! Offf! 10 ani a stat sub pat sau în celulă! Îi e dor poate. I-a plăcut, am înțeles de la câțiva care îl știu din închisoare. Nu voia pachet. Voia doar cremă. Să fie pielea fină. Îi recomand să-si vadă de bătrânețea lui că, dacă îi vin avocații pe cap, vinde și ultima proprietate pe care o mai are să-mi plătească daune și doarme după unde poate și cu cine poate ! Câinii latră, padrina trece … peste toți!“, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro

Anamaria Prodan, mesaj UMILITOR pentru REGHECAMPF de Valentine's Day

namaria Prodan i-a transmis un mesaj tranșant lui Laurențiu Reghecampf chiar de Ziua Îndrăgostiților. Vedeta i-a aruncat cuvinte grele fostului ei partener de viață. Cei doi se află în plin proces de divorț la 15 ani de când și-au jurat iubire veșnică, iar antrenorul și-a găsit deja fericirea în brațele amantei sale, Corina Caciuc, care îl va face tătic pentru a treia oară în primăvara acestui an. 

,,Eu și copiii suntem fericiți și liniștiți. Nu facem altceva decât să zâmbim amar când vine vorba de fostul foț. Este mult prea jos. În familia în care am crescut eu nu am auzit de prostituție sau asemenea nenorociri. Nici nu am crezut vreodată la cât am râs de aceste fete de oraș, ieftine, că Reghecampf va decădea în asemenea hal. Dar de morți numai de bine!", a declarat Anamaria Prodan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel