Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „La vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan continuă seria atacurilor la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Ce afirmație a făcut sexy-impresara la adresa fostului partener?

Anamaria Prodan a făcut din nou afirmații usturătoare la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara nu îl poate ierta pe fotul ei partener, care și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei. Laurențiu Reghecampf trăiește acum o poveste de iubire alături de Corina Caciuc, cea care îl va face tătic pentru a treia oară. 


Anamaria Prodan spune că nu își poate ierta fostul partener, deoarece acesta ar fi sustras bunuri materiale din contul familiei lui și i-ar fi transferat în contul amantei. Sexy-impresara face acuzații grave la adresa antrenorului, despre care nu mai poate spune cuvinte de laudă, așa cum făcea în trecut. 


”În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute.

 

Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitateasportivă.net.

 

Recent, impresara a declarat că Laurențiu Reghecampf a ajuns în situația în care a început să o amenințe pe Anamaria Prodan și familia ei. 
 

”Da, este adevărat. Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne înjură. Vorbește cumplit și ne amenință, dar nu-l băgăm în seamă. De multe ori nu deschidem mail-urile de la el și le direcționăm direct avocatului. Ne este foarte milă de el. Știu că este foarte rușinat probabil de apariția pozelor amentei prin cluburi de noapte, de filmulețele cu amanta, de ședințele foto făcute, dar sunt alegerile lui și este păcat că nu și le asumă.

 

 Aruncă cu noroc către proveniență Amenință nu numi familia, ci și prietenii. Le dă mesaje de mă îngrozesc când mi le trimit prietenii mei și le citesc, dar îi rog să nu-l ia în seamă căci sunt disperările unui ”bărbat” care a decăzut cumplit și îi mai rog să nu-l ia în seamă căci legea își va spune cuvântul, mai ales acum când pe plan profesional se vede declinul final căci este exact ceea ce am prezis: râsul bărbaților din România și străinătate, glumele jucătorilor, ale ”prietenilor, care se fac pe baza fotografiile amantei și a vieții lui Reghe”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel