Anamaria Prodan, aroganță supremă. Cât valorează bijuteriile impresarei purtate într-o emisiune TV

Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, instagram

Anamaria Prodan este considerată regina aroganțelor supreme. Impresara a apărut în cadrul unei emisiuni TV  cu bijuterii care valorează o sumă colosală.

Anamaria Prodan este fără dar și poate una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Sexy-impresara știe cum să iși pună atuurile în evidență, dar și cum să-și satisfacă toate poftele. Când vine vorba de vreo dorință, soția lui Laurențiu Reghecampf nu se uită la bani, căci vorba aia "Obrazul subțire, cu cheltuială se ține".

Anamaria Prodan, bijuterii de sute de mii de euro

Aparițiile impresarei sunt întotdeauna spectaculoase. Vedeta scoate din buzunar bani grei când vine vorba de ținute și bijuterii. Invitată în cadrul emisiunii "40 de întrebări", Anamaria Prodan i-a dezvăluit lui Denise Rifai că poartă bijuterii în valoare de circa 300.000 de euro. Deși a scot din buzunar o sumă colosală, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf se mândrește cu accesorile pe care le poartă.

"Port nouă brăţări. Costă în total 190 000 de euro. Mai sunt inelele şi ceasul, o sută şi ceva(...) Aşa m-am născut. De mică, toată lumea se uita la mine. Eram fata unei celebre cântareţe... Nu ascund ce am. Că au fost bune, că au fost rele, sunt ale mele. Am o împlinire când ajut oamenii. Atunci mă încarc cu ani de viaţă. Dar din dar se face rai. Sunt un om care calcă pe cadavre atunci cand fac business. Nu gândesc business-ul cu inima, îl gândesc cu capul. Cu inima gandesc doar când e vorba de ai mei", a spus Anamaria Prodan la emisiunea '40 de întrebari' de la Kanal D.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel