Anamaria Prodan are planuri mari de viitor. Vedeta a aruncat bomba: Mă gândesc să mă recăsătoresc

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan a anunțat faptul că este foarte împlinită pe plan sentimental, ba chiar se gândește serios să meargă din nou în fața altarului.

Anamaria Prodan se declară a fi mai fericită ca niciodată, mărturisind faptul că stă extrem de bine și pe plan sentimental, însă nu face public acest lucru încă, pentru că este în continuare o femeie măritată și nu ar fi frumos față de Laurențiu Reghecampf.

"Așa mă și simt: mai bine ca niciodată! Sunt foarte bine pe plan sentimental. Cred că viața asta de multe ori te îngenunchează să vadă cât ești de puternic, iar eu sunt un om chiar foarte puternic. Tocmai pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu că a luat ce nu era bun în viața mea și va aduce ceva nou.", a declarat Anamaria Prodan, potrivit viva

Anamaria Prodan va anunța detalii despre noua relație când se va pronunța oficial divorțul

Chiar dacă încă nu a făcut public nimic despre iubitul ei, celebra impresară spune că, pe viitor, se gândește serios să se și recăsătorească, pentru că nu este adepta singurătății.

"Nu am spus nimic. Sunt încă măritată, când voi termina divorțul, atunci voi anunța. Normal că mă gândesc să mă recăsătoresc, eu nu stau niciodată singură. Nu se cade să dau detalii despre cum ne-am cunoscut. Chiar dacă au trecut doi ani, mie mi se pare normal să termin ce am început, așa am făcut în viață. Am terminat ceva, am mers mai departe, altfel nu are niciun sens. Este chestie de respect în primul rând pentru familia mea și pentru încă soțul meu.", a declarat aceasta.

Ce spune impresara despre divorț

Cât despre divorț, Anamaria Prodan spune că nu-și dorește decât să ia banii înapoi de la Laurențiu Reghecampf, pe care acesta nu îi merita.

"Divorțul este abia la început. Eu vreau banii pe care mi i-a luat. Atât. Tot ce mi-a luat, jumătatea mea înapoi. Soțul meu a greșit foarte mult în viața asta a lui și a repetat greșelile, probabil le va repeta la nesfârșit pentru că este un suflet mic și trebuie ajutat.", a mai spus ea.

Cum vorbește Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf

"Vorbim prin avocați, prin mesaje, nu prea mai avem ce să vorbim. Pentru mizeria pe care a făcut-o în viața noastră, mizeria asta de unde eu l-am ridicat și el iar a venit ….ce să ne mai spunem? Decât tot ce e legat de copil.", a încheiat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel