Anamaria Prodan, apariție uluitoare într-o lenjerie intimă transparentă. Fanii au rămas fără cuvinte / FOTO

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan a ridicat temperatura în termometre cu ultima apariție. Impresara s-a fotografiat într-o lenjerie intimă, care i-a lăsat totul la vedere.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan se numără printre cele mai frumoase vedete din showbizul românesc. Deși se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, sexy-impresara nu a renunțat la aparițiile sale provocatoare de pe rețelele de socializare. Impresara se bucură de o siluetă de invidiat și de o frumusețe aparte și nu se sfiește să le pună în valoare ori de câte ori are ocazia. 

Acest lucru s-a întâmplat și recent, când vedeta s-a fotografiat în timp ce schimba un bec. Îmbrăcată într-o lenjerie intimă transparentă, care i-a lăsat totul la vedere, Anamaria Prodan a vrut să le demonstreze tututor că se pricepe și la treburile bărbătești și că nu are nevoie de un bărbat în viața ei.

La vederea fotografiei, fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au înroșit butonul de like.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 

 

Anamaria Prodan se mută din România

 

Anamaria Prodan este decisă să înceapă o viață nouă, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Impresara vrea să se mute din România definitiv. Deși mulți ar crede că țara în care se va muta este Dubai, ei bine, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a declarat că intenționează să plece în America, și asta pentru binele copiilor săi, în special pentru Bebeto, băiețelul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf. 

Vedeta a mărturisit că se va muta în America pentru ca Bebeto să urmeze aceleași școli la care au mers și surorile sale mai mari. Cu toate astea, Anamaria Prodan nu va renunța nici la Dubai, și asta pentru că are numeroase afaceri acolo.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze.”, a declarat Anamaria Prodan, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel