Anamaria Prodan, apariție incendiară la duș. Cum s-a afișat în plin divorț de Laurențiu Reghecampf /FOTO

Data publicării:

Anamaria Prodan a ridicat temperatura din termometre cu ultima sa apariție provocatoare. Cum s-a fotografiat sexy-impresara?

Luni de zile divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a ziarelor. Sexy impresara a încercat să-și repare mariajul, și-a apărat soțul și relația cu acesta în fața lumii și a tăcut. 


Laurențiu Reghecampf a anunțat că vrea să divorțeze, ba mai mult Corina Bilcon, iubita este însărcinată și ar urma să îl facă pe antrenor tătic pentru a treia oară. 


Anamaria Prodan nu a renunțat, însă, la aparițiile sale incendiare de pe rețelele de socializare și recent a postat pe Instagram o fotografie provocatoare în care apare doar într-un halat. Sexy-impresara se bucură de o siluetă de invidiat și de o frumusețe aparte și nu se sfiește să le pună în valoare ori de câte ori are ocazia. 

 


Anamaria Prodan, dezvăluiri inedite despre un nou început amoros: „Pe locul ăla se va aşeza cineva care merită”


Anamaria Prodan a acceptat situația și se gândește deja la cine va ocupa locul rămas liber după divorț. 


Anamaria Prodan este de părere că acel loc trebuie să îl ocupe doar o persoană care să merite cu adevărat și va fi mult mai selectivă în ceea ce privește partenerul ei de viață. 


”Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Romaniatv.ro.

 

Anamaria Prodan a lansat o nouă carte, „Da, sunt cea mai bună”, despre care spune că este un omagiu adus iubirii și că i-o dedică lui Laurențiu Reghecampf. 

 

”În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil. Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm. Până am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei au decis să le îngropăm. L-am iertat de mult, eu am învățat să iert”, a declarat Anamaria Prodan pentru AntenaStars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel