Anamaria Prodan, amenințată de Victor Becali. Ce l-a enervat pe omul de afaceri: ,,Nu mai răspund pentru faptele mele”

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Victor Becali a răbufnit la adresa Anamariei Prodan. Omul de afaceri i-a adus amenințări dure impresarei.

Victor Becali nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa Anamariei Prodan. Întregul scandal a pornit după ce impresara  i-a transmis că o să-l pună ,,în genunchi”. Ulterior, omul de afaceri a  făcut declarații despre conflictul familiei lui cu Anamaria Prodan. Se pare că Victor Becali s-a enervat după ce Anamaria Prodan l-a amenințat  cu închisoarea pe Giovanni Becali, care declarase că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze un contract cu firma lui.

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, pușcărie am făcut amândoi, nu pot să neg că asta e realitatea. Am fost la pușcărie! Dar dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele.”, a declarat Victor Becali în cadrul unei emisiuni Tv.

 

Totodată, Victor Becali a ținut să îi transmită și un mesaj impresarei. Acesta i-a transmis să nu se mai lege de familia sa.

,,Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează.

De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi... M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”, a declarat Victor Becali, într-o intervenție la Radio Sport Total FM.

 

Anmaria Prodan, prima reacție după ce au apărut imagini în care s-ar fi sărutat cu un bărbat celebru

 

După ce în presă s-a speculat că Anamaria Prodan s-a sărutat cu bărbatul celebru, impresara a ținut să clarifice întreaga situație printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Vedeta a mărturisit că sunt doar prieteni și se respectă reciproc.

”Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut în presă astăzi. Cred că trebuie să tratăm cu respect orice persoană implicată în orice știre din mass-media. Eu nu l-am pupat pe Eduard Irimia pe gură cum a apărut pe site-urile dumneavoastră. Aceste știri afectează familia, mai ales copiii. Reputația lui EDUARD ȘI A MEA ESTE UNA NEATINSĂ DE NIMENI. ȘI AȘA VREAU SĂ RĂMÂNĂ.

OANA, SOȚIA LUI EDUARD, SE AFLA LÂNGĂ NOI ALĂTURI DE TOȚI PRIETENII. NOI SUNTEM PRIETENI VECHI ȘI NE RESPECTĂM, IAR EPISOADE GEN SĂRUTRI NICI MĂCAR ÎN GLUMĂ NU SE FAC. NOI VĂ RESPECTĂM ENORM PE VOI PRESA ȘI VĂ RUGĂM SA ÎNLĂTURAȚI ACESTE SPECULAȚII CARE, REPET, afectează INTEGRITATEA MORALĂ ȘI PROFESIONALĂ, dar mai ales părinții și copiii celor implicați. Vă mulțumesc anticipat”, a scris  Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel