Anamaria Prodan, amenințată de către Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut plângere penală împotriva antrenorului

Data publicării:
Anamaria Prodan, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, colaj foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, colaj foto Instagram

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare. Impresara a declarat că antrenorul a început să o amenințe, motiv pentru care a făcut plângere penală împotriva lui. 

Tensiunile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp sunt tot mai intense. Recent, impresara a declarat că Laurențiu Reghecampf a ajuns în situația în care a început să o amenințe pe Anamaria Prodan și familia ei. Vedeta a precizat că sunt multe mesaje pe care le primește de la soțul ei, însă pe multe dintre ele nici nu le mai citește și lasă avocații să își facă treaba. 

 

”Da, este adevărat. Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne înjură. Vorbește cumplit și ne amenință, dar nu-l băgăm în seamă. De multe ori nu deschidem mail-urile de la el și le direcționăm direct avocatului. Ne este foarte milă de el. Știu că este foarte rușinat probabil de apariția pozelor amentei prin cluburi de noapte, de filmulețele cu amanta, de ședințele foto făcute, dar sunt alegerile lui și este păcat că nu și le asumă.

 

 

Anamaria Prodan: Le dă mesaje de mă îngrozesc 

 

 

Aruncă cu noroc către proveniență Amenință nu numi familia, ci și prietenii. Le dă mesaje de mă îngrozesc când mi le trimit prietenii mei și le citesc, dar îi rog să nu-l ia în seamă căci sunt disperările unui ”bărbat” care a decăzut cumplit și îi mai rog să nu-l ia în seamă căci legea își va spune cuvântul, mai ales acum când pe plan profesional se vede declinul final căci este exact ceea ce am prezis: râsul bărbaților din România și străinătate, glumele jucătorilor, ale ”prietenilor, care se fac pe baza fotografiile amantei și a vieții lui Reghe”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro

 

De asemenea, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf a decăzut foarte mult, însă nu va mai avea ajutor din partea ei și a familiei sale. Impresara a precizat că antrenorul și-a distrus familia și meseria și s-a făcut de râs.  Mai mult decât atât, impresara a depus o plângere penală pe numele încă soțului ei, chiar în Emiratele Arabe Unite, potrivit spynews.ro

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel