Anamaria Prodan a răspuns declarațiilor de dragoste făcute de Dani Mocanu. Fanii au rămas surprinși: "Asta e de felicitat"

Data publicării:
Anamaria Prodan și Dani Mocanu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Anamaria Prodan și Dani Mocanu, sursa instagram/ colaj foto

După ce Dani Mocanu i-a făcut tot felul de declarații de dragoste Anamariei Prodan, acum impresara i-a răspuns celebrului manelist.

La scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a declarat că divorțează de Anamaria Prodan, Dani Mocanu și-a arătat empatia față de impresară. Artistul a declara că este fanul Anamariei Prodan și că o iubește de când era mai micuț.

”Către Anamaria Prodan: Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mare. Și, în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu, cel puțin, te iubesc de când eram mic. P.S.: Nu glumesc”, a scris Dani Mocanu pe Instastory, la câteva ore după ce Laurențiu Reghecampf a afirmat că divorțează.

Pe lângă asta, celebrul manelist a lansat chiar și o melodie făcută special pentru impresară, care a strâns milioane de vizualizări și comentarii din partea fanilor.

 

Acum, Anamaria Prodan a avut și o primă reacție legată de gesturile manelistului. Impresara a mărturisit că apreciază vorbele manelistului și că aceasta a glumit pe seama ei.

”Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager (râde, n. red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, a declarat Prodan pentru Fanatik.

”Bravo lui! E business-ul lui! Nu o face pentru Anamaria Prodan, o face pentru vizualizări, pentru că Anamaria Prodan vinde foarte bine. Iar el chiar are niște recorduri în Youtube! Pe puțini îi duce mintea să fi făcut sau să facă așa ceva! Și nu i-ar fi făcut declarații de dragoste unei Vasilica din deal, a găsit cel mai bun nume, unul care vinde. Normal că și vizualizările sunt pe măsură. Iar el face bani! Normal că nu îl interesează cine e persoana căreia îi face declarații, este business, iar asta e de felicitat”, a mai spus impresara.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel