Anamaria Prodan a răbufnit la adresa lui Laurențiu Reghecampf: ”Pentru noi, el a murit de multă vreme!”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa instagram

Anamaria Prodan a transmis din nou un mesaj tranșant la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Impresara consideră că soțul ei nu mai merită respectul numănui.

 

Dacă până acum Anamaria Prodan l-a apărat pe Laurențiu Reghecampf, acum impresara îl atacă pe soțul ei cu fiecare ocazie. Recent, vedeta a lansat un atac dur la adresa bărbatului, cel mai probabil după ce acesta a fost surprins alături de noua sa iubită . Anamaria Prodan a declarat că Reghe nu merită respectul nimănui și că ea mereu i-a protejat pe copiii ei de greșelile pe care le face, dar acum deja totul a luat o altă întorsătură.

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus, am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui. Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva.„, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitatea sportivă

 

De asemenea, Anamaria Proda a ținut să precizeze că Laurențiu Reghecampf este un exemplu negativ pentru jucătorii săi. 

„Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns. Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League și care își diviniza familia și copiii, de care azi a uitat cum arată. Ca să ajungi ca bărbat să te râdă o țară întreagă și să nu ai cum să mergi la restaurant pentru că îți cunosc toți fata care atârnă de brațul tău rupt, e jenant pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură. De astăzi gata. Am închis forever subiectul gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe.

Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poata uita în ochii jucătorilor acestei ţari, a patronilor, a președinților. Sper ca toți acești oameni din fotbal să le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb, Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește.„, a mai spus Anamaria Prodan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel