Anamaria Prodan a răbufnit. Impresara cere dovezi despre infidelitatea soțului ei: „Merită să fie scos în față și arătat cu degetul”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan, un nou mesaj acid pe rețelele de socializare prin care își apară soțul. 

Anamaria Prodan a ajuns la capătul puterilor și a răbufnit pe internet. Aceasta cere dovezi pentru infidelitățile soțului. 


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf traversează cea mai grea perioadă din viața lor, după ce antrenorul a anunțat divorțul. De atunci au apărut mai multe zvonuri privind presupusele escapade amoroase ale antrenorului. 


Sexy-impresara a postat pe Instagram un mesaj acid în care cere ca familia ei să fie lăsată în pace deoarece fiul ei, Laurențiu Jr. suferă mult. În plus, aceasta cere dovezi pentru toate zvonurile apărute în presă în legătură cu presupusele amante ale soțului ei.


Anamaria Prodan spune că soțul ei doar a glumit și nu este vorba despre niciun divorț. În plus aceasta îi ia apărarea spune că antrenorul nu ar fi dat bani amantelor și nici nu și-ar fi lăsat familia niciodată. 


„În toți acești ani de când mă cunoașteți ,am fost cred eu un om integru care a spus mereu adevărul și am fost prima care a recunoscut când și dacă a greșit! Azi vă rog în numele familiei mele și a copiilor mei să opriți acest linsaj mediatic deoarece copilul meu minor Laurentiu jr suferă cumplit când citește despre tatăl lui și despre familia lui toate mizeriile care se scriu! Vă rog să aduceți dovezi solide despre fiecare lucru sau faptă pe care o menționați zilnic în presă! Despre bețiile lui Reghe, despre amantele lui Reghe. Cine sunt și de unde vin? Ce i-au luat și ce le-a dat? Ce a furat din casa lui să dea amantelor? Ce business-uri a deschis amantelor? Ce case sau ce transferuri a făcut amantelor! Dacă credeți că acest bărbat ar putea să decadă în ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tututor celor ce-l admiră și a făcut toate aceste lucruri înseamnă că merită să fie scos în față și arătat cu degetul de o țară întreagă.


Ați scris că a plănuit divorțuri eu spun că a plănuit cum să-și crească nepoții. Reghecampf nu a plănuit să fure banii familiei ci a plănuit cum să-i înmulțească! Reghecampf nu a plănuit să-și părăsească familia ci a plănuit să și-o vadă fericită! Reghecampf este un om minunat care nu merită să-i asociați numele și imaginea cu toate gunoaiele”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel