Anamaria Prodan a reacționat, după ce s-a speculat că Reghe ar avea amantă: ”Nu au ce le trebuie în pantaloni”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a răbufnit, după ce s-a speculat că Laurențiu Reghecampf ar avea amantă.

Anamaria Prodan a reacționat, după ce în presă au apărut articole care sugerau că soțul ei ar avea o amantă. Aceste zvonuri  au pornit din urmă cu opt ani, când Gigi Becali afirma că antrenorul ar avea o idilă pentru care ar fi făcut multe compromisuri. Aceste zvonuri au reapărut în peisaj, după ce din anturajul patronului FCSB au apărut informații noi.

Potrivit Playsport, Laurențiu Reghecamp ar avea o amantă de ceva timp, iar Anamaria Prodan ar ști despre existența ei. Mai mult decât atât, acesta i-ar fi luat chiar și un salon de înfrumusețare în Dorobanți.

Acum, Anamaria Prodan a ținut să facă lumină în acest caz. 

„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat, cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu.

Te gândeşti: ‘De ce?’ Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a declarat impresara pentru spynews.

Mai mult decât atât, impresara a mărturisit că a fost ţinta numeroaselor atacuri din partea oamenilor din fotbal. 

"Nu te doboară nimeni când nu te are cu nimic la mână. Eu nu am făcut în viaţa mea compromisuri. Nimeni nu mă poate lua de nicăieri. Că sunt bărbaţi care vorbesc... ăia nu sunt bărbaţi. Nu au ce le trebuie în pantaloni", a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel