Anamaria Prodan a răbufnit după dezvăluirile lui Reghecampf în emisiune la Denise Rifai: ”Îl dau în judecată de vorbește singur”

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Laurențiu Reghecampf este următorul invitat al emisiunii prezentată de Denise Rifai, la Kanal D. Declarațiile făcute de antrenor au scos-o din sărite pe Anamaria Prodan. 

Laurențiu Reghecampf a fost invitat la emisiunea 40 de Întrebări cu Denis Rifai, de la Kanal D, acolo unde a răspuns la câteva întrebări legate de căsnicia pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. Potrivit imaginilor difuzate, se pare că Laurențiu Reghecampf a declarat că impresara ar fi greșit prima în relația lor. 

”Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”, întreabă Denise Rifai, iar Laurențiu Reghecampf răspunde, în imaginile prezentate de Kanal D: ”Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria”.

Anamaria Prodan, reacție acidă după dezvăluirile lui Laurențiu Reghecampf de la Denise Rifai

Ulterior, Anamaria Prodan a avut și o primă reacție în legătură cu declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf în emisiunea moderată de Denise Rifai. 

”Ce își dorea el? Păi habar nu are ce-și dorea, cred (râde, n red.). Eu mi-ai dorit să fie numărul 1. L-am făcut. Azi, când nu mai are busolă, căci eu și copiii am fost busola lui, își dorește copii cu oricine… Cu noi era ordine și disciplină, la noi nu exista copii în afara căsătoriei.

Pentru noi, lumea pe care presa a zugrăvit-o și în care Reghe trăiește azi nu există. Nu mă interesează să vadă copiii mei așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro

Anamaria Prodan, revoltată după ce Reghe a sugerat că ea a fost prima care a greșit în relația lor

În promo-ul difuzat de Kanal D, Laurențiu Reghecampf pare să susțină că nu ar fi divorțat dacă nu ar fi existat ”episodul Alexa” . Anamaria Prodan a răbufnit la auzirea acestor declarații făcute de soțul ei. 

”Să aud eu că zice Reghe așa ceva (că impresara l-ar fi înșelat și ea pe antrenorul Craiovei, n. red.) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!”, spune Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede

”Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunța vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig…”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel