Anamaria Prodan a răbufnit, după declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf: Îl rog public să mergem la notar să semneze divorțul urgent

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan i-a dat replica lui Reghecampf, după ce acesta a condamnat-o pentru faptul că a venit însoțită de copii la proces.

Anamaria Prodan a răbufnit, după ultimele declarații făcute de Laurențiu Reghecampf. Acesta și-a condamnat soția pentru că a implicat și copiii în acest proces, în timp ce Bebe, fiul cel mic al celor doi, trebuia să fie la școală.

"Nu vrem să mai auzim de nimic! Mitocănia ia forme uriașe. Am adus copiii, căci și-au dorit să-l vadă după un an. Copiii mei nu mint. Sunt minunați! Le era dor. Altfel nu au cum să-l vadă. Decât la tv sau la procese. Nu are voie Reghe să ia decizii singur. (…) Vrem să scăpăm! Îl rog public să mergem la notar să semneze divorțul urgent! Să dea familiei ce a luat (jumătate) și să stea cât de departe de noi să nu ne mai târască numele în noroi. A făcut un copil cu femeia asta, să stea acolo și să nu și mai distrugă emoțional copiii vechi de care nu îi mai pasă.", a spus ea pentru Antena Stars, potrivit viva.

"L-am rugat zilnic să vină să divorțeze!"

"Ce dezvăluiri să mai fac eu!? Eu azi aflu de la toți cunoscuții adevărul despre amantele lui, despre ce bani căra amantelor în toți acești ani și cum râdeau toate de el. L-am rugat zilnic să vină să divorțeze! Nu vine de frică, pentru că nu are ce să ne mai dea înapoi! Problema e că nici el nu mai are, la rândul lui, nimic. A avut grijă cineva să nu-i mai lase bani decât de țigări! Este împrumutat peste tot! Nu s-a pomenit așa ceva în familia mea în istorie! Să-i fie rușine! Dar de astăzi, dacă nu divorțează la notar ne vedem nevoiți să facem apel altfel, pentru rezolvarea acestui lucru. Totul pe parte legală ca să nu ne mai pomenim cu altă plângere. Căci preocuparea de bază a lui Reghe este să facă plângeri penale subsemnatei! Nu mai vreau să am de a face cu el! Am tăcut și mă uitam cu copiii la podcastul lui. Penibil complet! Cel ce era interlocutor, de dragul raiting-ului îi punea întrebări de clasa 1 și se bucura că la ziua de naștere când Reghe răspundea. Profi tare!' Deci ca să închidem speculațiile !", a mai spus ea pentru sursa citată.

"Nu va scăpa niciodată Reghecampf"

Anamaria Prodan i-a cerut public antrenorului să divorțeze la notar, pentru a scăpa cât mai repede. Atât ea, cât și copiii, vor spune la proces tot ce știu despre Laurențiu Reghecampf, spune impresara.

"Eu, Anamaria Prodan, mă rog de Reghe să divorțăm la notar urgent, ca să pot să iau înapoi jumătate din ce a cărat amantei sau amantelor! Am muncit 17 ani fără pauză să las copiilor mei cum mi-a lăsat mama mea mie totul! Soțul, fără să visez pe cine am lângă mine, ne-a luat totul! Să fie foarte bine înțeles! Totul este al copiilor mei. Nu va scăpa niciodată Reghecampf. Și o spun în fața țării! Eu și copiii vom lupta legal, toți, zi și noapte, să ne luăm munca înapoi de pe unde a transferat și cărat-o până la ultimul leu. Încă nu am vorbit noi foarte explicit despre ce e vorba la Reghecampf si ne rugăm de el să nu ne facă să vorbim toți în procesul pe care EU l-am cerut public! El cere divorț cu ușile închise! Oare de ce? Păi nu mai iese în lume dacă familia vorbește. Iar la divort, fetele, sau mai bine zis, copiii lui vor povesti totul cu lux de amănunte. Șoc și groază, vorba celebră!", a adăugat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel