Anamaria Prodan a RĂBUFNIT după ce Reghe a făcut afirmații grele la adresa ei: Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție

Data publicării:
Anamaria Prodan/ captura foto La Maruta
Descriere foto: Anamaria Prodan/ captura foto La Maruta

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj tranșant lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a vorbit despre incidentul cu Dan Alexa. 

Anamaria Prodan a luat foc după ce a auzit declarațiile făcute de soțul ei în podcastul găzduit de Cătălin Măruță pe Youtube. Vedeta i-a transmis soțului ei un mesaj tranșant după ce acesta a vorbit despre presupusa idilă dintre ea și Dan Alexa.

Anamaria Prodan face acuzații grele și îi aduce jigniri grave fostului soț. 


”Marș mă limbă de aur sau gâscă de aur. Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitau de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional. Oare de ce te-au dat afară de peste tot și ți-au plecat colaboratorii cei mai buni? De poamă de ești! O să revenim cu amănunte din Dubai...de ce a fost dat afară Reghe de la Al Wahda și al Wasi, cine venea în contonamentele echipelor, de ce s-au supărat colaboratorii și l-au lăsat singur pe limbă de aur! Pițurcă, Dinu, Mm, Becali știu ei ce știu!”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Antrenorul Universității Craiova s-a arătat profund deranjat de cele spune de Anamaria Prodan în spațiul public, iar acum vrea să îi dea replica. 


„E plină de ură, de răutate, de mojicie. Vorbește foarte urât. Face lucruri care o să-i dăuneze, la un moment dat lui Bebe. Până la urmă, eu sunt tatăl lui, indiferent de cum aș fi, sunt tatăl lui. Cum mi-ar sta mie, acum, Laurențiu Reghecampf, să vin să spun ce știu despre Anamaria. Sunt 15 ani, știu și eu multe. N-aș putea să fac niciodată așa ceva. Cum să vorbesc eu de mama lui?!”, a spus Laurențiu Reghecampf la Acasă la Măruță.

Eu am luat-o Anamaria Dumitrescu


Laurențiu Reghecampf este deranjat de spusele fostei soții, care vrea să îl treacă pe fiul ei pe numele de Prodan. Antrenorul a dezvăluit că în momentul în care s-au căsătorit, impresara era numită Anamaria Dumitrescu, după fostul ei soț, Tiberiu Dumitrescu.


”Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu, eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu”, a spus Laurențiu Reghecampf despre secretul încă soției sale.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel