Anamaria Prodan a răbufnit după ce au apărut în presă primele conversații dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc: "Să-ți fie rușine că exiști"/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, colaj foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, colaj foto Instagram

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Impresara a răbufnit după ce a citit în presă primele conversații dintre antrenor și actuala iubită, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan e foc și pară, după ce în presă au apărut primele conversații dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Impresara a făcut totul public pe rețelele de socializare și a mărturisit că va plăti pentru tot ce i-a făcut familiei sale. De asemenea, vedeta a precizat că Laurențiu Reghecampf  ”a ajuns de râsul României”  și și-a pierdut orice valoare.

”Stop joc pentru Laurențiu Reghecampf. Și-a bătut joc de familia lui premeditând pas cu pas cu diferite amante, ultima fiind ”deșteaptă cu studii în Cambridge. Să-ți fie rușine Reghecampf pentru faptul că încă exiști și pentru faptul că ai ajuns de râsul României”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

 

Anamaria Prodan vrea să scrie o carte despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

 

Anamaria Prodan are planuri mari de viitor. Impresara vrea să le arate tuturor cine este cu adevărat Laurențiu Reghecampf, astfel că este hotărâtă să scrie o carte despre antrenor și despre relația pe care a avut-o cu acesta. Anamaria Prodan vrea să împărtășească cu oamenii care o apreciază, toate dovezile legate de Laurențiu Reghecampf și despre actuala iubită, Corina Caciuc. 

”Este ireal, eu aș face un film, o poveste care pusă cap la cap te face să nu mai ai încredere în omul de lângă tine. Ăsta o să fie următorul meu pas, o să pun toate aceste dovezi într-o carte cum l-am demascat pe Reghecampf și pentru amantă”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel