Anamaria Prodan a răbufnit după ce a fost acuzată de infidelitate: ”Mereu m-am întors acasă”

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a rupt tăcerea după ce a fost acuzată de infidelitate. Impresara își dorește să devină mamă din nou.

În plin scandal legat de divorțul soțului ei, Anamaria Prodan și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare bogăție a ei și anume, familia. Impresara a declarat că își dorește să devină mămică din nou și că îi simte enorm de mult lipsa mamei sale. Totodată, aceasta a vorbit deschis și despre infidelitate. 

”Bogăția este familia, nu mașini scumpe sau case. Am muncit mult, am ajuns la vârsta asta, sunt ok, dar adevărata bogăție sunt copiii mei. Sfătuiesc toate fetele tinere să faca ceva în viață, nu sa stea in pat. Nu aș putea nciodată să stau la mâna unui bărbat. Trebuie să ai ambiție, sa vrei sa faci ceva, să știe toata lumea numele tău.

Aș mai vrea sa fac un copil, dar nu mai pot. As fi vrut… Probabil o sa înfiez unul. E cel mai frumos lucru pe care il poate face cineva pentru un copil. Orice bărbat mai pleacă, dar atunci când găsești un bărbat adevarat îsi face mai intâi familia fericită. Un barbat care pleaca la prima adiere de vânt e un bărbat slab, care nu merita”, a spus Anamaria Prodan, care, sub masca de femeie invincibilă lasă să se vadă fiica căreia îi duce dorul mamei ei.

”Sunt o femeie, dar gândesc ca un bărbat”

”Mi-e dor de mama, e un gol pe care nu îl pot umple. Mă trezesc dimineața și imi dau seama că atunci când trăia nu o sunam cu zilele. Acum o plâng…Știi cat de scurta e viața? Nici nu îți dai seama. E doar una și trebuie traită la maximum. Nu am regrete, dar aș fi vrut să fac in tinerete, daca as fi avut mai multa minte, mai multe. Nu am ascultat de nimeni niciodată, am facut întodeauna cum am vrut sa fac eu. Așa am putut sa dau vina numai pe mine”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan a ținut să menționeze că este o femeie foarte curtată, dar cu toate astea este foarte înțeleaptă și că ” mereu m-am întors acasă”.

 

”Sunt curtată, pentru ca bărbatul e un cuceritor prin natură. Eu sunt o femeie, dar gandesc ca un bărbat. Știu ca daca m-as fi culcat cu cineva din fotbal nu aș mai fi fost cine sunt azi, mereu m-am întors acasă.

Nu am fost niciodată într-o vacanța, nu am planificat niciodată o vacantă. Sunt o femeie super înțeleapta, știu să tac și când să vorbesc când trebuie”, a mai mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Teo Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel