Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani. Ce surpriză de proporții i-au pregătit prietenii /VIDEO

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan are astăzi motiv de mare sărbătoare. Sexy-impresara a împlinit 39 de ani și a petrecut alături de cei mai buni prieteni. 

Anamaria Prodan împlinește astăzi frumoasa vârstă de 49 de ani și petrece alături de cei mai buni prieteni într-o locație de vis din Dubai. Vedeta a început petrecerea încă de seara trecută, iar la miezul nopții a primit un tort minunat și i s-a cântat „La mulți ani”. Anamaria Prodan a primit multe flori și cadouri, în plus prietenii i-au pregătit vedetei și multe baloane. 


Este prima aniversare a vedetei pe care o petrece fără Laurențiu Reghecampf, dar în videoclipurile postate chiar de ea pe pagina de Instagram se poate observa cât de fericită este în compania prietenilor. Alături de sexy-impresara a fost și creatorul de modă Cătălin Botezatu, cu care Anamaria Prodan își petrece în ultima perioadă o bună parte din timpul liber. 


Anamaria Prodan și-a pus și o dorință atunci când a suflat în lumânări. Sexy-impresara și-a dorit sănătate pentru copiii ei, iar anul viitor să-și poată petrece aniversarea alături de ei. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)


Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu au umilit-o pe Corina Caciuc într-un clip video

 

Anamaria Prodan a încercat să îi ia apărarea soțului ei, după ce acesta a anunțat divorțul. Dar sexy-impresara și-a iești din minți după ce a văzut ședința foto de Crăciun în care Laurențiu Reghecampf apare în ipostaze romantice cu amanta lui. De aici a fost doar un pas pentru ca Anamaria Prodan să înceapă un adevărat război împotriva bărbatului cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 15 ani. 


Sexy-impresara și Cătălin Botezatu au refăcut un clip videp în care amanta lui Reghecampf apare alături de Kamara. Au urcat imaginile pe TikTok, iar fanii au ghicit imediat că Anamaria Prodan o imită pe amanta soțului ei, Corina Caciuc. 


„Respectați si luptați pt noțiunea de familie ! Respectați copiii ! Luptați pt demnitate si respect ! Promovați valorile ! Fiți exemple pt copii si pt societate!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

 

@anamariaprodan17

Respectați si luptați pt noțiunea de familie ! Respectați copiii ! Luptați pt demnitate si respect ! Promovați valorile ! Fiți exemple pt copii si pt societate! ????????????

♬ original sound - Anamaria Prodan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel