Anamaria Prodan a împlinit 48 de ani. Reghecampf „vinovat” pentru tinerețea impresarei: "Datorită ție..."

Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, sursa foto Instagram

Anmaria Prodan a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani, iar cu această ocazie specială i-a făcut și o declarație de dragoste soțului ei.

Anamaria Prodan se poate considera una dintre cele mai norocoase femei din lume. Sexy impresara duce o viață la care alții doar visează. Are o familie cu care se mândrește și un soț pe care îl iubește nespus de mult. Mai mult decât atât, vedeta se laudă și cu un corp de invidiat ca tras prin inel. Cu fiecare apariție, aceasta stârnește imaginația bărbaților și invidia puștoaicelor.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Laurentiu Reghecampf, chiar de ziua ei

Ziua de 17 decembrie este un prilej de bucurie pentru familia impresarei. Anamaria Prodan împlinește astăzi 48 de ani. Deși vedeta era cea care trebuia să primească urări în această zi specială, iată că lucrurile anul acesta stau puțin diferit. Anamaria Prodan i-a făcut o declarație de suflet soțului ei ,în care a mărturisit că el este motivul pentru care ea se menține mereu tânără.

"Am mai întinerit un an datorită ție. La mulți ani mie ! Te iubesc pentru că exiști și pentru că îmi faci viața un vis frumos! ", a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel