Anamaria Prodan a fost dată în judecată de amanta lui Laurențiu Reghecampf: „Nu a vrut să ajungă cunoscută niciodată”

Data publicării:
Anamaria Prodan/ Corina Caciuc/ Colaj foto
Descriere foto: Anamaria Prodan/ Corina Caciuc/ Colaj foto

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. De ce a fost dată sexy-impresara în judecată de amanta soțului ei?

Anamaria Prodan trece prin clipe grele din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Universității Craiova și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei, mult mai tinere, pe nume Corina Caciuc. Ba mai mult, aceasta este însărcinată și urmează să îl facă tătic pentru a treia oară. 


Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu Corina Caciuc și familia acesteia, iar tânăra s-a arătat deranjată de gestul impresarei. Amanta lui Reghe vrea acum să o dea în judecată pe Anamaria Prodan. 


“M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută niciodată.


Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.


Anamaria Prodan spunea în urmă cu ceva timp că nu îi va aduce cuvinte grele soțului ei și va fi alături de el în orice momente, mai ales dacă își va cere iertare de la copiii săi. Iată că în urma tuturor evenimentul, sexy-impresara a răbufnit și i-a adresat acestuia un mesaj tranșant. 


”Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate”, a spus Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

 

Kamara, adevărul despre relația cu iubita lui Laurențiu Reghecampf: „Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea”

 

Kamara a vorbit pentru prima dată despre relația pe care a avut-o cu Corina Caciuc, iubita celebrului antrenor Laurențiu Reghecampf.

În urmă cu o săptămână, în presă au apărut mai multe imagini cu cei doi din perioada în care formau un cuplu. Acum, artistul spune că nu a fost nimic serios între ei și că s-au văzut de câteva ori. 


Kamara spune că a cunoscut-o pe Corina Caciuc, la Călimănești, după un spectacol, când aceasta l-a abordat. 

„Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă, spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei.

Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzică și de copiii mei. În rest, este distracție', a spus Kamara pentru realitateasportiva.net.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel